LG Hoparlör İle Keyif Çatın

LG Müzik Akış hoparlörler ile birlikte çalışmak üzere tasarlanmış WiFi özellikli hoparlörlerini 2015 yılında başlatacak. Eğer birden çok hoparlör varsa dolgun ses sağlamak için birlikte çalışacaklar.

Hoparlörün yanına telefon getirildiği zaman Music Flow hoparlör otomatik olarak müzik çalmaya başlamak için izin veren bir ürün olacak. Android ve iOS telefonlar için uygulamalar ile çalışmak üzere tasarlanmıştır.

Kulaklıkla müzik dinlerken eğer evinizin içine yürümek için hoparlöre yaklaşın ve müzik otomatik olarak hoparlörden çalmaya başlasın.

Ayrıca oynamak için hangi şarkıları çalacağını söylemek için bir hoparlöre mesaj gönderebilirsiniz. Mesajlaşma uygulaması LINE’ı bunun için kullanabilirsiniz. LG’nin basın açıklamasına göre, HAT özelliği komutları bir saat sonra müziği kapatın de dahil olmak üzere parti şarkıları çalmayı bile destekler.

LG’nin yeni müzik akış modelleri Model H4 taşınabilir, pille çalışan hoparlör, HS7 ve HS9 Ses Barlar ve BP550 Akış 3D Blu-ray Player bulunuyor.

Her birinde çift bantlı WiFi ve Spotify, TuneIn, Deezer ve Napster dahil olmak üzere çevrimiçi hizmetlerden içerik akışı için destek sağlıyor.

LG Ocak ayında CES’te hoparlörler ile Music Flow hattını gösterecek. Belki bu hoparlörlerin ne kadar o mal olacağı orada öğrenebiliriz.

350 dolar ile 180 dolar için ön-sipariş için kullanılabilir olan Music Flow hoparlörler zaten var ama yeni modeller ilk pilli modeli ve ilk ses çubukları içerecektir.

 

LG Hoparlör İle Keyif Çatın
LG Hoparlör İle Keyif Çatın

Kaynak: Lg News

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz