Özellikle kişisel bilgisayarında da Chrome kullananlar iki tarayıcı arasında veri senkronizasyonu gerçekleştirebileceklerini unutmamalı.

Cihazın 5.5 inç genişlikli ve Quad HD çözünürlüklü ekranında internet sitelerinde gezinmek oldukça keyifli. G3 modelinde de aynı kullanım deneyimini elde etmiştik. Her şey mümkün olduğunca çabuk yükleniyor, uzun sayfalarda aşağı-yukarı navigasyon ve sayfalarda yakınlaşmalar takılma sorunu çıkarmıyor.

Qualcomm Snapdragon 808 yongasının beğenimizi kazanan özelliklerinden birisi de entegre X10 LTE radyosunun bulunması. Akıllı telefonda elbette aGPS, GLONASS, Bluetooth 4.1 BLE, dual-band 802.11a/b/g/n/ac kablosuz ağ bağlantısı, NFC, DLNA, 4K destekli SlimPort ve IR yer alıyor.

LG-G4-İnternet-ve-Bağlanti

Sonuncu özellik sayesinde QuickRemote uygulamasından faydalanabiliyorsunuz. Akıllı telefonunuz adeta bir evrensel kumandaya dönüştürülebiliyor. TV bazlı diğer uygulamaların aksine QuickRemote uygulaması oldukça basit tasarlanmış bir sanal uzaktan kumanda aracı, yani içerik arama ile ilgili yetenekleri bulunmuyor.

LG G4 İnternet ve bağlantı özellikleri kısaca bu şekilde. Sonraki yazımızda akıllı telefonun kamerasının fotoğraf ve video çekimi performansını ele alacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz