LG G3 Android 5.0 Lolipop Güncelleme Alıyor

LG Android 5.0 Lollipop LG G3 güncellemesinin yakında olduğunu kendi Twitter hesabında bir teaser yayınlayarak açıkladı ve güncelleme zamanı en azından bazıları için geldi gibi görünüyor.

LG G3 İtalya’da Android 5.0 Lollipop güncellemesi alıyor. Koreli şirket, en azından İtalya’da ikamet eden kişiler için Android 5.0 sürecini başlattı ve buradan sonra güncelleme yayılacak.

Şimdi başladığını haber aldık ve bunu önümüzdeki haftalarda diğer Avrupa ülkelerine de ulaşacak. Farklı ülkeler için tam detaylar hakkında LG hiçbir açıklama yapmasa da teknoloji dünyası umutlu görünüyor.

Android 5.0 Lollipop güncelleştirmeler ile kilit ekranından cihazı yönetmek için izin veren akışkan animasyonlar ve daha iyi görseller sunacak. SANAT çalışma zamanı, gelişmiş kilit ekranı bildirimleri ve tüm yeni Malzeme tasarımı ile yeni çoklu görev arayüzü sunacak. Performans olarak gemide yeni özellikler sayesinde iyileştirmeler ve çok daha fazlası olacak.

 

LG G3 Android 5.0 Lolipop Güncelleme Alıyor
LG G3 Android 5.0 Lolipop Güncelleme Alıyor

LG G3 bildirimleri kontrol ederek güncelleme geldiğinden emin olan İtalyanlar güncelleme almadıysa alternatif olarak elle Ayarları kontrol edebilir. LG, diğer bölgeler için güncelleme yaymaya başladığında en kısa sürede size bilgi vereceğiz.

Kaynak: GSMArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz