LG markasının bir önceki amiral gemisi olarak söylenen akıllı telefonu LG G2 modeli duyurulan açıklamalara göre Android 5.0 Lollipop sürümüne LG G3’ten hemen sonra yayınlanan güncellenme paketi ile yükseltilecek.

Google’ ın çok kısa bir vakit önce resmi ismini duyurduğu Android 5.0 Lollipop güncellemesi hayranlarında var ettiği heyecan henüz yeniyken, Android tabanlı telefonlar ve tabletler üreten çok firma kendi ürünlerinin yeni güncelleme ile ne zaman kavuşacağı hakkında açıklamalar yapmaya devam etmekte. Örneğin henüz geçtiğimiz günlerde LG markasından gelen açıklamalar LG G3’ ün Android 5.0 Lollipop güncelleme paketini bu yılın sonunda alacağını açıklamış ve LG Hollanda ile LG Belçika’ dan da bu söylentiyi doğrulama gerçekleşmişti.

Şuan ise LG Almanya bu söylentileri doğruladı ve LG G3’ ün yıl sonunu görmeden önce Android 5.0 Lollipop’ un nimetlerinden yararlanabileceğini duyurdu. Bizlere ise güncelleme alacağı söylenen ancak bu güncellemenini ne zaman ve hangi tarihte gerçekleşeceği bilinmeyen LG g2 geldi. Almanya’dan ulaştırılan bilgilere göre LG G2, G3’ten hemen sonra kısa bir süre içerisinde Lollipop güncellemesine kavuşacak! Uzun lafın kısası LG G2 ve Android 5.0 buluşması 2014 yılının sonu 2015 yılının başlarında olacak.

LG’ nin bundan bir önceki amiral gemisi olan ve halen daha çok başarılı bir şekilde satışı sürülen akıllı telefonu LG G2 modeli, 5.2 inç IPS ekrana sahip(1080×1920 pixel çözünürlük) ve bunun yanında dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 2GB RAM ve 3000mAh, 13 megapiksel arka kamera ile birlikte geliyor. Şuanda ise sırada LG G Flex, LG G Pro 2, LG G Vista ve LG G3S gibi akıllı telefonların tam olarak ne zaman güncelleneceği ise merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz