Firma şimdi ise büyük satış rakamlarına ulaşan bir önceki amiral gemi modeli olan LG G2 için Lollipop güncellemesini dağıtmaya başladı.

Firma şimdi ise büyük satış rakamlarına ulaşan bir önceki amiral gemi modeli olan LG G2 için Lollipop güncellemesi’ni dağıtmaya başladı. Güney Koreli teknoloji devi LG, geçtiğimiz günlerde amiral gemi modeli olan LG G3’e Android’in son sürümü olan Lollipop’u sunmuştu.

LG G2: Uzun Kullanım Testi

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bilgilere göre 2015 yılının ikinci çeyreğinde dağıtılmaya başlanacağı iddia edilen güncelleme, iddiaları doğru çıkarttı ve ilk olarak İtalya’da kullanıcılara sunulmaya başlandı.

LG G2’ye Lollipop Güncellenmesi Geliyor
Yayınlanan güncelleme ile LG G2 kullanıcıları, yenilenen arayüz ile beraber Google’ın Material Design’dan nasibi alıyorlar. Yeniden tasarlanan son uygulamalar menüsüne kavuşan kullanıcıları ayrıca yeni bildirim stili ve kilit ekranı bekliyor.

Android 5.0 Lollipop güncellemesi ile birlikte ART sanal makinesine geçilirken görselliğin haricinde birçok iyileştirme daha akıllı telefona sunuluyor.

lg-g2-icin-android-icin-lollipop-guncellemesini-sundu
LG G2’ye Lollipop Güncellenmesi

 

Android 5.x Lollipop Alacak Cihazların Tam Listesi Firmadan güncelleme için kesin bir tarih verilmemiş olsa da kısa zaman içerisinde ülkemizde de sunulmasını bekliyoruz. LG G2’ye Lollipop Güncellenmesi hakkındaki düşünce ve yorumlarınızı paylaşırsanız başkaları’da faydalanır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz