Lenovo’nun Super Akıllı Telefonu Vive Shot!

Mobil Dünya Kongresi (MWC) Barselona 2 Mart’ta başlayacak ve üreticilerin ne göstereceği merakla bekleniyor. Asus notebook yeni bir satır açıklaması yaptığı Qualcomm yonga setleri yeni çizgisini görüntüleyebilir ve şimdi Lenovo sözde daha akıllı telefon için tam özellikli dijital fotoğraf makinesi gibi görünen bir mobil cihaz ile karşımıza çıkacak.

Tay dili teknoloji sitesi MXPhone Lenovo Vibe Shot hakkında oldukça ikna edici bir haber var. Bu şirketten resmi bir duyuru olmamasına rağmen, görüntü ve mevcut bilgileri görünüyor.

Vibe Shot sözde üç renk mevcut olarak gelecek ve cilalı alüminyum çerçeve, 5-inç 1080-piksel çözünürlüklü ekran ve 16 MP kamerası olacak.

Kamera bu akıllı telefonun en iyi özelliği olarak kabul ediliyor. Bu sözde kamera gelişmiş düşük ışık görüntü yakalama için bir arka-aydınlatmalı sensöre içerecek. Ayrıca üçlü-ton flaş, otomatik odaklama kızılötesi ve optik görüntü sabitlemesi olacak.

Bu telefon oldukça iyi olan Qualcomm’un Snapdragon 615 octo çekirdekli çipi, 3 GB RAM, bir mikro SD yuvası ile genişletilebilir 32 GB dahili hafıza,4G LTE ve Bluetooth 4.0 bağlantısını destekler. Cihaz Android 5.0 Lollipop üzerinde çalışacak.

 

Lenovo’nun Super Akıllı Telefonu Vive Shot!
Lenovo’nun Super Akıllı Telefonu Vive Shot!

MWC kapsamında görünecek olan Vibe Shot için Lenovo zaten cihaz için pazarlama görüntüleri yayınladı. Bu yüzden cihazın piyasada olması uzun sürmeyecektir.

Kaynak: PhoneArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz