LEGO EV3 İşleme BeagleBone Tarafından Güçlendirildi

Yeni LEGO EV3 robot bina sistemini kendi şanslı LEGO inşaatçılar, EVB şeklinde LEGO kreasyonlar kontrol etmek için kullanılan işlemci için yeni yükseltme ilginizi çekebilir.

EVB FATCATLAB tarafından oluşturuldu ve özel bir BeagleBone Siyah tek kartlı bir mini PC kullanarak Lego EV3 Mindstorm sistemi beyin ve sensörler yerine tasarlanmıştır.

Yeni BeagleBone Siyah güç EVB yüzde 100 LEGO uyumlu ama LEGO sistemi içinde sağlanan kontrolör çok daha güçlüdür. Özellikleri ve işlevleri ve hakkında daha fazla bilgi edinmek için Kicstarter web sitesini ziyaret edebilir ve LEGO EV3 seti kullanarak oluşturduğunuz projeyi genişletmeye yardımcı olabilirsiniz.

EVB LEGO EV3 işlemci proje üretim kavram sıçrama yapmak için rehin $ 8,000 yükseltmek isteyen Kickstarter kalabalık finansman web sitesinde üzerinde şu anda bulunmaktadır.

EVB Beaglebone Siyah (BBB) için bir kalkandır. Tamamen donanım ve yazılım ya LEGO MINDSTORMS EV3 sistemini desteklemektedir. EVB sadece EV3 gibi tüm LEGO sensörleri ile % 100 uyumludur. Bu EV3 VM Beaglebone Black üzerinde çalıştırılmasına izin verir. EVB sisteminde ekstra Sensör Kurulu ile güçlenmiştir. Bu yapı üzerinde daha fazlasını yapabilirsiniz ve LEGO sistemine daha fazla sensörler ekleyebilirsiniz anlamına gelir.

EVB kullanıcılar tarafından s özellikle hızla gelişen harika dünyasına yolculuğu kodlama, hack, yapım, platformları ve onların öğrenmelerini genişletmek isteyenler için uydundur.

 

LEGO EV3 İşleme BeagleBone Tarafından Güçlendirildi
LEGO EV3 İşleme BeagleBone Tarafından Güçlendirildi

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz