Kullanıcısını Takip Eden Hava Aracı

Uçuş tutkusu olan insanlar kendilerinin kontrol edebileceği uçan cihazları elde edebilmek ve kolayca kontrol edebilmek isterler. Bu isteklerini yerine getirebilecek teknolojiler her geçen gün üzerlerine yeni aplikasyonlar ekleyerek piyasaya çıkmaktadırlar. Uçan bu cihazların üzerinde 4, 6 ya da 8 adet pervaneli olan modelleri bulunmaktadır. Uçuş sırasında istenilen hareketleri kolay yapabilmek için bu tür pervanelerin yüksek mühendislikle üretildiği de unutulmamalıdır. Bu tür cihazlar için yeni bir model Ghost Drone adındaki model ile duyuruldu.

Bu cihazın en önemli özelliği istenildiği taktir de kullanıcısını takip edebilme modunun bulunmasıdır. Bu cihaz diğer bu tür uçan sistemlerdekine benzer şekilde akıllı telefonlar ile yönlendirilebilmektedirler. Ayrıca kendisine özel tek komutluk hareketleri bulunan bu cihaz tek tuş ile havalanabilmekte ya da tek tuş ile inebilme özelliği de bulunmaktadır. Bu özellikleri ile en zor şartlar da dahi kolayca havalanabilmekte ya da inebilmektedir. Kullanıcıyı takip sırasında bazı aşamadıkları problemlerde biride önüne çıkacak olan engelleri algılayamayışıdır. Bu sebeple takip modunda çok dikkat edilerek bu aracı kullanma gerekmektedir.

Bu aracın üzerinde bulunan 5.400 mAh bataryası sayesinde Ghost Drone otuz dakikaya yakın uçuş keyfi yaşatabilmektedir. Ayrıca bu araç bin metreye kadar kullanım sağlamaktadır.

Kullanıcısını Takip Eden Hava Aracı
Kullanıcısını Takip Eden Hava Aracı

Kaynak: Ghostdrone

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz