Kavisli ekran teknolojisi LG’nin geçtiğimiz yıl pazara sunduğu LG G Flex modeli ile bambaşka bir boyuta taşındı. Nokia 8810’un iç büküm ekranlısını yapan LG, kavisli ekrandan vazgeçmedi ve bu yıl başında yapılan CES 2015 fuarında LG G Flex 2’yi kullanıcılarına sunmuştu.

Diğer teknoloji rakibi Samsung ise LG’den daha farklı bir yaklaşım sergiledi ve Samsung  Galaxy Note Edge ile kavisli ekran standardını hem çözünürlük hem de özellik anlamında çok farklı bir noktaya taşıdı. Samsung bu noktada daha agresif davrandı ve Samsung Galaxy S6’nın iki tarafa doğru kavis yapan modeli Samsung Galaxy S6 Edge’i Dünya Mobil Kongresinde tanıttı.

Kavisli Ekranların Popülerliği Her Geçen Gün Artıyor!

Kullanıcılar kavisli ekranları oldukça beğeniyorlar ve günlük hayatta özellikle bildirim anlamında etkin bir şekilde kullanıyorlar. OLED ekranların sadece o kısımları enerji çektiği içinde bu ürünler kullanıcıların şarjlarının korunmasına da yardımcı oluyorlar.

Yeni yayınlanan LG G5 konseptlerine göre, Güney Koreli teknoloji devi de yeni telefonu LG G5’te kavisli ekran kullanacak. Bakalım bu söylemler doğru çıkacakmı, kavisli teknoloji popüler olmaya başlamış gibi görünüyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz