Polaroid tarafından yeni mini aksiyon kamerası Cube kullanıcılarına tanıtıldı.

Video kameralar macera tutkunları insanlar ve çok gezen kişiler için adeta baş tacı niteliğindedir. Böyle kameralarda, ürünün boyutunun yanı sıra aksesuar çeşitliliği de önemlidir. Polaroid, uygun boyutlu mini aksiyon kamerası Cube’u tanıttı.

Polaroid’in yeni aksiyon kamerası cebinize sığacak. Böylece kamerayı elde taşıma sorunu ortadan kalkacak. 35 mm olan bu sevimli kameranın güçlü çekim özellikleri bulunuyor. 1080p video kaydı yapılabiliyor. Bu özelliğinin yanında mıknatıslı bir gövdeye sahip olduğu için metal yüzeylere tutturulabiliyor.

Canlı renklere sahip bir gövdesi bulunuyor ve bu gövde darbeye dayanıklı, iki metreye kadar su geçirmiyor. Daha dinamik çekimler için 124 derece geniş açılı lense sahip.

CubeMicroSD kart kullanıyor ve tam şarjla 90 dakikaya kadar çekim yapıyor. Aynı zamanda video kaydı sırasında çekim yapma imkânı sağlıyor. Fotoğraf çekiminde ise kullanıcılarına 6 megapiksel çözünürlük sunuyor.

Ürünün aksesuarları da es geçilemeyecek mükemmellikte. Su geçirmez özel kılıf, askılar, maymun gövdeli stant ve kolye ucu aksesuarlarındandır.

Size sınırsız eğlence imkânı veren bu sevimli kameranın ön satışları 100 dolar ile yapılmaktadır.

POLAROİD

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz