AKSARAY'DA DOLAPTAKI SULARI DOKTUGU GEREKCESI ILE ESNAFIN SALDIRISINA UGRAYAN IRLANDALI TURISTIN BOKS MUCADELESI OYUN OLDU. (ISTANBUL, DHA)

Ülkemizde bir süre önce oldukça trajikomik ve bir o kadar da üzücü bir gelişme yaşanmıştı. Ülkemize seyahat amacı ile gelen İrlanda uyruklu bir turist esnaf tarafından darp edilmeye çalışılmış ancak turistin eski bir boks sporcusu olduğu anlaşılmış ve ava giden esnafımız avlanmıştı. Bu gelişmenin ardından Türkiye‘nin dört bir yanında konu ile ilgili yoğun bir tartışma başlamış ve birçok insan konuyu bir hayli önemsemişti.

Ülkemizde hizmet veren bazı turizmciler tarafından tatil de hediye edilen İrlandalı turist ülkenin gündemine gelip oturmayı başarmıştı. Ancak bu haberimiz çok daha ilginç bir konu ile ilgili. Zira bir internet sitesinin oyun geliştirme bölümünde bu olayın canlandırıldığı bir oyun geliştirildi ve kullanıma sürüldü. Oyunda İrlandalı turiste saldıran esnafa yumruk atılıyor. Ancak oyunun asıl amacı turist için belirlenen canı korumak. Aşağıdan bu ilginç olayı tekrar izleyebilirsiniz;

https://www.youtube.com/watch?v=4l-q746VVx0

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz