NTV'nin en ünlü spikerlerinden Oğuz Haksever yaptığı gaf ile gündeme oturmasına sebep oldu. NTV'nin haber spikeri Oğuz Haksever Türkiye cumhuriyeti cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ırak'ın cumhurbaşkanı fuad Masum'un basın toplantısını anons ederken Fuat masum diyeceğine fuat avni diye anons etti.

NTV’nin en ünlü spikerlerinden Oğuz Haksever yaptığı gaf ile gündeme oturmasına sebep oldu.  NTV’nin haber spikeri Oğuz Haksever Türkiye cumhuriyeti cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ırak’ın cumhurbaşkanı fuad Masum’un basın toplantısını anons ederken Fuat masum diyeceğine fuat avni diye anons etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum bugün Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yapılan görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

NTV’nin Deneyimli spiker Oğuz Haksever, söz sırası Irak Cumhurbaşkanı’na geldiğinde, Cumhurbaşkanı Fuad Masum’u ‘Fuat Avni’ olarak takdim etti. Haksever, “Cumhurbaşkanı Fuat Avni’yi dinliyoruz” dedi. Hatasını anında fark eden Haksever, sözlerini “Fuat Masum’u dinliyoruz” diyerek hatasını düzeltti.

Kaynak: Ajanslar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz