Fiyatlar Cep Yakacak

Geçtiğimiz ay, satış fiyatının 1.000 dolar rakamının üzerine olacağı sızdırılan OLED ekrana sahip iPhone 8‘in yeni etiket fiyatıyla ilgili yeni sızıntılar geldi.

Yeni bir rapor, nakit kullanmayanlar için bir miktar umut yaratıyor. Apple Insider ve CNBC tarafından bildirilen bir UBS yatırımcısının notuna göre iPhone 8,   850 – 900$ arasında, 256GB modeli ise 950-1.000$ karşılığında satılacak.

Notu veren UBS yatırımcı Steven Milunovich, 1.000 Dolarlık bir iPhone 8’in “satın alma hacmini engelleneceğinine” inandığını söyledi. Sizce de öyle mi?
Bükülebilir bir OLED ekranı, iPhone 8‘de beklenen tek premium özellik değil. Diğer iPhone 8 söylentilerine dayanarak, kablosuz şarj paketini, daha hızlı bir yeni A11 yongasını ve her iki yüz tanıma için de kullanılabilecek yeni bir 3D kamera paketlemesi bekleniyor Ve tabii ki, heyecan verici yeni güçlendirilmiş gerçeklik özellikleri. UBS ayrıca, iPhone 7s ve 7s Plus‘ın model başına yaklaşık 100 dolarlık bir fiyat düşüşü görebileceğini ve standart iPhones ile Apple’ın yeni halo aygıtı arasında daha fazla alan yaratacağını öngörüyor.

iPhone 9’de yeni neler var?

Apple’ın iPhone 8‘in bu sonbaharda 5.8 inçlik bir modelle piyasaya çıkması bekleniyor vecamın altında bir Touch ID parmak izi algılayıcısı olan bir ‘sarılmış’ OLED ekrana sahip olacağına dair  birçok söylenti var. OLED ekranı daha ince, daha parlak olacak ve daha az güç tüketecektir. Diğer sızıntılar, üç model olacağını öngörüyor; 5.8 “, 5.5” ve 4.7 “. Ayrıca, iPhone 8,  lazer sensör tarafından güçlendirilmiş bir yüz tanıma, kablosuz şarj cihazı ve  USB Type-C konektörler.

Yine belirtmekte fayda var, bu bilgiler sadece sızıntı olduğundan, resmi ve doğru bilgileri öğrenebilmemiz için eylül ayını beklemek zorundayız..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz