Günümüz teknolojilerinin birçoğunu sadece küçük bir cep telefonuna sığdırmayı başaran şirketlerden olan Apple son günlerde lansmanının yapış olduğu İphone 6 ve İphone 6 Plus telefonları kısa önce resmi olarak satışa başladı. Apple mağazalarının tümünden sahip olabileceğinin bu iki cihaz dünya üzerinde şuan birçok ülkede satışına başlanmış ve satışı yapan her ülkede büyük izdihama neden olmuştur. Bu yüksek teknolojili akıllı telefonlara en önce ulaşmak isteyen kullanıcılar günler öncesinden Apple mağazalarının önüne kamp kurarak dünya üzerinde ilk sahip olan kişi olmak için gayret göstermektedirler.

Apple mağazalarında oluşan bu yoğun ilgi ülkemiz içinde geçerlidir. Ülkemizde Apple mağazası bulunan bütün şehirlerde kuyruklar oluşurken İphone 6 ve 6 Plus cihazlarını alan kişiler oldukça memnun görünmekteler. Fiyat konusunda şuan akıllı telefon piyasasının en pahalı cihazları olarak gösterebileceğimiz bu 2 model kısa süre içerisinde dünya üzerinde büyük satış rakamları yakalamayı başardı. Sadece Apple mağazalarında değil bazı operatörler aracılığıyla da satışı gerçekleştirilen İphone 6 ve 6 Plus cihazları telefon operatörleri aracılığıyla taksitli seçeneklerle alınabilmektedir. Birçok işi ülkemizde taksit imkânının kaldırılmış olmasından dolayı bu telefonları telefon operatörlerinin sunduğu fiyat teklifleriyle almayı tercih ediyor. Tabi ki taksitli olmasından dolayı sizi bazı tariflerini kullandırmak mecburiyetinde bırakmaktadır. Fiyatlarını inceleyecek olursak en düşük fiyatlı modelin 2 bin 349, en pahalısının da 3 bin 249 olduğunu söyleyebiliriz. İlerleyen zamanlarda bu fiyatlarda artma veya azalma yaşanabilir bunu da üretim sıklığına ve döviz fiyatlarına bağlayabiliriz.

Eğer sizlerde İphone 6 ve 6 Plus telefonlarına sahip olmak istiyorsanız biraz daha beklemenizi ve bu kuyruklara yakalanmadan telefonunuzu rahatlıkla alabilmenizi öneriyoruz. Çünkü diğer türlü herhangi bir Apple mağazasına gittiğinizde büyük bir izdihamla karşılaşmasınız bile satın alabilmek için kasaların boşalmasını beklemek zorunda kalacak ve görevliler tarafından işinizi aceleye getirmiş olacaksınız. İphone 6 ve 6 Plus satın alan kullanıcıların yorumlarını aldığımızda oldukça memnun olduklarını ve yeni İOS 8 güncellemesi ile birlikte telefonun daha da güzel bir hal aldığını öğreniyoruz sizler de almadan önce çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz.