İnsanların daha önce Samsung modelleri üzerinden büyük ekranlı telefonlara olan ilgisi bir çok kez gündeme gelmişti. Apple’da iPhone 6 modele ek olarak sunduğu iPhone 6 PLUS ile, kullanıcıların büyük ekranlı telefon isteğine kendi yapısı içerisinde cevap vermiş oldu. Edinilen son bilgiler ise, kullanıcıların yeni büyük ekranlı iPhone 6 PLUS’a bir hayli ilgi gösterdiğini göstermekte.

iPhone 6 PLUS İçin Ön Siparişler Tükendi

Kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği iPhone 6 PLUS için ilk ön satışlar başlamış idi. Bildiğiniz gibi ülkemizde iPhone 6 ve iPhone 6 PLUS’ın çıkış tarihi 26 Eylül olarak belirlendi. Diğer iPhone modellerinde olduğu gibi, bu modelde de çıktığı gün ciddi bir talep olacağı gündem de. Apple ise, bu yoğunluğu biraz azaltmak adına “Ayırtın ve Alın” konseptinde bir ön sipariş süreci geliştirdi. Bu ön sipariş süreci sayesinde kullanıcılar hızlı bir şekilde telefonun ülkemizde çıktığı gün sahip olabilecekler. Zira onların bu konuda ufak bir ayrıcalıkları söz konusu olacak.

Tabii bu yer ayırtma konusu kesin olarak herkese sunulması mümkün bir seçenek değil. Doğal olarak belli bir limit içerisinde kullanıcılara sunuldu ve ülkemiz içerisinde bir çok kişinin sadece saatler içerisinde var olan bu ön sipariş stoklarını tükettiği site üzerinden açık bir şekilde görüldü. Buda bizlere bir kez daha ülkemiz de Apple markasına olan ilgiyi açıkça göstermiş oldu. Malum en son Türkiye için mağaza dahi açmış idi Apple, gördüğü ilgiden ötürü. Şimdi ise, iPhone 6 PLUS için bu denli bir ilgi görüyor olması, firmanın Türkiye’ye karşı yaklaşımını da etkilemekte.

Türkiye pazarında akıllı telefon olarak önemli bir konumda yer alan Apple, şimdi iPhone 6 PLUS ile, sunduğu büyük ekranlı akıllı telefon seçeneği sayesinde bir adım daha öne çıkarak, akıllı telefon konusunda ki tüm isteklere cevap verecek gibi görünüyor. Buda rakipleri için olumsuz bir durum olarak algılanmakta doğal olarak.

iPhone 6 PLUS2