iPhone 4s ve 8.0.2

iPhone 4s ve 8.0.2

Birçok kullanıcı çoktan yeni sürüm iOS 8 yükseltmelerini yaptı. Fakat iPhone 4s kullanıcıları ise yeni olan sürüme geçip geçmemekte bir hayli tereddütteler ve kafaları karışmış durumda.

Yeni sürüm oldukça olaylı şekilde başladı. İOS 8 için yapılan tartışmalar devam ederken diğer nokta ise gittikçe kullanım oranını arttırmaya devam etmesi. Tartışmayı üstlenen kullanıcılar ise daha çok yeni iOS 8’inde desteklediği ama eski model iPhone 4S kullanıcıları yer alıyor.

iPhone 4S telefonunu kullananlar yeni sürümün telefonlarında nasıl olacağı konusunda oldukça kararsız ve şüpheli. iOS 8 güncellemesini yapıp çok ciddi yavaşlamalar meydana geldiğini söyleyen kullanıcılar olduğu gibi hiçbir değişiklik olmadığını söyleyen kullanıcılar da mevcut.

Böyle şüpheler yaşayan İphone 4S kullanıcılarına bir yol göstermek için hazırlanan video da iOS 7.1.2 ve iOS 8.0.2 sürümlerinin kullanımda olan iPhone 4 ve İphone 4s modellerin de uygulama açılış hızları gösteriliyor. Bu videoya göre iki cihaz da birçok uygulama yakın sonuçlar vermekle birlikte iOS 8.0.2 her işlemde daha geriden geliyor. Safari açılışında, galeri açılışında, aynı zamanda uygulama yüklenmesinde, internet kullanımında İOS 8 daha geriden geliyor ve yüklenme biraz ağır şekilde gerçekleşiyor. En önemli farklar ise App Store da meydana gelmektedir. Bu iki uygulamada fark daha da açılıyor ve bekleme süreniz artıyor. Diğer yandan Bencmark puanlarında ise durum yine aynı sonuçları veriyor. iOS 7.1.2 yüklü iPhone 4s birkaç fazla puan alıyor.

Kaynak: cultofmac.com

iPhone 4s ve 8.0.2
iPhone 4s ve 8.0.2

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz