iPad Astropad Profesyonel Grafik Tablet’e Dönüşüyor

Şu anda Wacom gibi üreticiler tarafından oluşturulan profesyonel grafik tablet kullanıyorsanız, ya da şu anda bir tane satın almak istiyorsanız ve zaten bir Apple iPad sahibi iseniz. AstroPad adında yeni bir çizim sistemi ve yazılım uygulaması ilginizi çekebilir.

AstroPad sadece bir uygulama yükleyerek profesyonel grafik tablet haline iPad’i dönüştürmek için yaratılmıştır. Eğer sanat eseri yaratmak için farklı tarz çeşitleri kullanmak istiyorsanız onunla yapabilirsiniz.

AstroPad yaratıcı araçları kullanmak için iPad dokunmatik deneyimi ile Photoshop’u kullanmanıza olanak sağlar.

Astropad Liquid yenilikçi teknoloji oluşturur. Sonuç daha önce hiç benzeri olmayan araçlara çarpıcı görüntü kalitesi ekler.

Liquid renk düzeltilmesi ve retina çözünürlük ile kaynak malzemesine doğrudan etki eder. iPad ve Mac için aynıdır. Liquid kablosuz çizimde bile atılım ağ teknolojisine sahiptir. Gerçekten masanızda veya kanepe çalışmak için tasarlanmıştır. Mac ve iPad birlikte bu yaratıcılığın tadına varabilir.

 

iPad Astropad Profesyonel Grafik Tablet’e Dönüşüyor
iPad Astropad Profesyonel Grafik Tablet’e Dönüşüyor

AsrtoPad şimdi Astro-HQ web sitesinden doğrudan 49,99 $ için satın alınabilir ve Matt Ronge ve Giovanni DONELLI tarafından oluşturuldu. Yenilikçi AstroPad uygulama hakkında daha fazla bilgi edinmek için kendi web sitesine başvurun.

Kaynak: SolidSmack: Astro-HQ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz