iPad Air 2 Sızıntılarını Apple Onayladı

iPad Air 2 Sızıntılarını Apple Onayladı

Apple’ın basın toplantısında yeni iPad Air 2 ve iPad Mini 3 meydana çıkarıyor olacak. Bugün resmi iOS 8.1 kullanım kılavuzundan ilk sızan ekran görüntüsü ortaya çıktı ve iki yeni cihazlarda Apple’dan onay gördü.

Şimdi bazı yeni fotoğraflar çevrimiçi görüntülendi ve onlar şimdiki model üzerinde yükseltmeleri ile gelecek. Apple’ın ikinci nesil iPad Air fotoğraflarının bu gösterilenler olduğu bildirilmektedir.

Yeni iPad Air 2 benzer bir tasarıma sahip olacak olsa da da iç donanım yükseltmeleri bir dizi yenilikler ile gelecek. Güncel sürümünün biraz daha ince olduğu söyleniyor.

Apple yeni iPad Air 2 ve iPad Mini 3 güncellenen işlemciler ile gelmesi bekleniyor ve yeni Apple Air A8X işlemci ile geleceği söyleniyor. Yeni Mini iPad ise aynı işlemciyi alacak mı almayacak mı bu konuda henüz bilgiler net değil.

Bu yeni iPad’ler hem Apple’ın TouchID parmak izi sensörü ile gelecek hem de Apple’ın yeni mobil ödeme sistemi olan Apple Pay’i destekleyeceği söyleniyor.

Bunların yanı sıra yeni iPad’ler iMac gibi, Retina ekrana sahip olabilir. Yeni bir Apple TV ve bir yeni Mac Mini görmek için de toplantıyı bekliyoruz. Bugünden sonra Apple’ın yeni cihazları ile ilgili tam bilgi sahibi olacağız.

Kaynak: bgr

iPad Air 2 Sızıntılarını Apple Onayladı
iPad Air 2 Sızıntılarını Apple Onayladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz