Agilebits iOS için 1Password sürümünü 5.2 yayımladı. Password yöneticisi son sürümünde yeni bir görünüm kazandığını ve çeşitli özellikler ile donatıldığını söyledi.

Büyük güncelleme, kullanıcıların hızlı ve kolay bir şekilde iOS 1Password içine giriş bilgilerinizi girmek için olanak sağlayan yeni bir giriş oluşturma aracı içerir. (Gmail, YouTube, ya da Netflix gibi) Mevcut listeden bir hizmet seçin veya yeni bir şey yazın. Ardından, oturum açma bilgilerinizi girin ve süper hızlı şekilde kurmak için Kaydet sekmesine dokunun.

Temel şifre yöneticisi ücretsizdir, ancak satın alma yoluyla temin edilen bir Pro özelliği vardır. Bir yeni Pro özelliğinde iki-faktörlü kimlik doğrulama sistemi yer alır. Web sitelerine daha hızlı oturum açmayı kolaylaştırmaya yardımcı bir kerelik şifre aracıdır. Ayrıca ikincil, randomize şifreyi destekleyen web sitelerine oturum için aracı mümkün kılar. IOS için pro özelliği de yeni özel alan türlerini girmenizi sağlar.

1Password üçüncü taraf uygulama uzantılarını güvenlik uygulaması içinde kurdunuz zaman otomatik olarak kilitlenir. Ayrıca, uygulamanın tasarımı kullanıcı arayüzü temiz olmasını sağlar. Simgeler daha fazla renge sahiptir ve düzenlenebilir. Oturum açma bilgilerini daha kolay olduğunu göreceksiniz.

 

 IOS için 1Password Özellikleri
IOS için 1Password Özellikleri

Ek güncelleştirmeler Mac’te Master Şifre senkronize yeteneği sayesinde görme eneglliler için daha iyi bir ayrıntı sağlar. Giriş kaydederken öğe editörü ekleri (pro özellikleri) ve bildirimleri silme yeteneği vardır.

Kaynak: Liliputing

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz