iOS 8 Tercüman Klavyeyle Eğlenceli Çeviri

iOS 8 Tercüman Klavyeyle Eğlenceli Çeviri

Sonunda Apple‘ın QWERTY mobil platformu açıldı. Klavye uygulamaları iOS 8 için hızla geliyor.

Bu hafta başlarında Phraseboard, daha hızlı manifatura için parmaklarınızın ucuna özel ifadeler koyar bir klavye geldi demiştir. Şimdi burada bir anda bütün cümleler başa alındı çünkü başka bir klavye var. Amaç yazarak sürecini hızlandırmak değil, hızlı tercüme yapmak.

Fransızca, İspanyolca ve hatta Welsh dahil olmak üzere iOS 8 Tercüman Klavye 44 dilden birine yazdıklarınızı çevirebilir.

Bu uygulama İngiltere geliştiricisi Steven Barnegren eseri. Microsoft adil yabancı lafzı içine yazdığınız ne olursa olsun dönüştürme işi için Translate API kullanıyor.

Peki, nasıl çalışır? Klavyenin dilini belirleyecek ve içine tercüme etmek istediğiniz kelimeleri yazacaksınız. Sola kaydırarak dil seçimi arayüzüne ulaşacaksınız.

Bir kez geri klavye görünümünde söylemek istediğiniz ne olursa olsun yazın -ve bu düzelt desteği ile klavyenin üst kısmında bir bar içinde görünür olur.  Yazmaya bitirdiğinizde size klavyenin alt köşesinde çevirme düğmesine basın ve metnin çevrilen kısmını ekranda görünür kılın.

Uygulama sadece şuan yavaş çalışıyor. Silmek istediğiniz metni harf harf siliyor. Hepsini silmek için dilme tuşuna uzun süre basmanı gerekiyor.

Kaynak: techcrunch.com

iOS 8 Tercüman Klavyeyle Eğlenceli Çeviri
iOS 8 Tercüman Klavyeyle Eğlenceli Çeviri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz