Apple teknoloji sektörünün en güçlü firmalarından bir tanesidir. Bu gücünü çıkartmış olduğu üst seviye ve kalite bakımından birçok firmayı geride bırakacak kadar iyi ürünleri müşterileriyle buluşturmasına ve kaliteli bir firma imajı bırakmasına bağlayabiliriz. Eğer bir Apple markalı teknolojik aletiniz varsa halk arasında bile kendinizi daha iyi yerlerde görebilmeniz mümkündür çünkü Apple firması yıllardır çıkartmakta olduğu dönemin en iyi ürünleriyle halk tarafından büyük bir firma olarak görülmeye devam etmektedir. Özellikle Apple firması en büyük gelirini İphone serisi olarak adlandırıla n akıllı telefonlar sayesinde yapmaktadır.

Son günlerde lansmanının yapılmasının ardından ülkemizde ve neredeyse dünyanın her yerinde atışa çıkartılan İphone 6 ve 6 Plus telefonları için birçok kişi günler öncesinden sıralara girdiler. Beklentinin büyük olması sebebiyle bu telefonlara büyük ilgi gelirken İOS 8 işletim sisteminde bu cihazlarla birlikte kullanıcılarla buluşmuş oldu. Birçok kişi İOS 8 sisteminin tasarımını, özelliklerini veya kullanılabilirliğini beğenmediğinden dolayı Apple firmasının kısa süreli olarak sağlamakta olduğu İOS 7’ye dönüş imkânından faydalandılar. Sizler için daha önce paylaştığımız haberlerde yer alan İOS 7’ye dönüş işlemlerini artık uygulamaya kalktığınızda bir hata ile karşılaşmış olacaksınız. Diğer yazımızda da belirtmiş olduğumuz gibi Apple firması bunu kısa süreliğine sağlamakta olduğundan dolayı elinizi hızlı tutmanızı önermiştik. Beklenen gün geldi ve Apple firması İOS 8 işletim sistemine resmen geçiş yaparak İOS 7 işletim sistemine geri dönüşleri kapattı. İOS 8’e yoğunlaşarak hataları gidererek yeni geliştirmelerde bulunmak isteyen firma kısa süre içerisinden yeni güncellemeler yayınlayacak gibi görünüyor.

İOS 8 kullanıcılarının birçoğu henüz işletim sisteminin bazı özelliklerini kavrayamamış veya beğenmemiş olmasının yanında İOS 7’ye geçemediklerinden dolayı mecburen yeni gelecek olan güncellemelere umut bağlamış durumdalar. Apple firmasının çıkartmış olduğu İOS işletim sistemleri arasında en yenisi olan ve İphone 6 akıllı telefonuyla birlikte sunulan İOS 8 işletim sisteminde bulunan hataların düzeltilmesi için kısa süre içerisinde güncelleme yapacağını düşündüğümüzü söylemiştik. Bu süre zarfına dek İOS 8’i hataları ve sevmediğiniz yönleriyle kullanmak zorunda olduğunuzu üzülerek söylemek zorundayız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz