Intel'in MİKA Akıllı Bileziği

Intel ve ortağı Açılış Töreni aa yüksek özellikli internet bağlantılı bileziği MİKA’yı Eylül ayında açıklamıştı. Şu an 495 dolar fiyat için Barnes New York’ta Aralık ayında satışa çıkacak ve Açılış Töreni’ne gitmek için hazır olduğu söylendi. Şirketin bu lüks akıllı aksesuarın tam olarak nasıl çalıştığını gösterecek.

Bu akıllı bilezik aslında hepsinden daha akıllı değil. Sadece normal akıllı saatlerden çok daha şık bir görünüme sahip o kadar.

Bilezik parçasında 18K altın trim, snakesin, taşlar ve diğer birinci sınıf malzemeler bulunmaktadır. Bottom Discretely görüntüleyebilirsiniz kavisli safir cam dokunmatik ekrana sahiptir.

Bir telefonu ile eşleştirme olmadan internete bağlanabilirsiniz. Bunun için MİKA’da bir SIM kart vardır. Bu metin mesajları, randevular ve diğer uyarıları görüntülemenizi sağlar. Ama hiçbir klavye veya ses kontrolleri yoktur. Yani mesajlarına cevap vermekte zorlanabilirsiniz. 50 önceden seçilmiş görev tanımlayabilirsiniz ve hatırlama yapmasını sağlayabilirsiniz.

Sistem mikro-USB kablosu ile pil ömrünü geri kazandırır. Şarj 2 gün dayanabilir. Tasarımı ile de göz doldurur.

MİKA giyilebilir pazarında alışılmadık bir giriştir. Bu cihaz lüks perakendeciler aracılığıyla satılmaktadır. Pahalı ve üçüncü parti uygulamaları çalıştırmak veya bir telefonla eşleştirmek için değildir. Ama onu kullanmak için muhtemelen bir bilezik üzerinde yüzlerce dolar harcamak için istekli kişiler olabilir. Aynı cihaz üzerinde bildirimleri almak için biraz ekstra yatırım yapmaya istekli olabilirsiniz.

Intel'in MİKA Akıllı Bileziği
Intel’in MİKA Akıllı Bileziği

Kaynak: Gizmodo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz