Intel’in Küçük NUC Mini Masaüstüleri Sızdı

Intel‘in NUC hattı 4 inç ile yaklaşık sadece 4 santim kadar küçük masaüstü bilgisayarı var. Ama bu daha küçük olamazdı anlamına gelmez. 5. nesil Broadwell Çekirdek işlemciler Intel’in gelecek nesil modelleri olasılıkla onun kardeşleri yaklaşık yarısı kadar yükseklikte bir modeli de dahil olmak üzere birçok farklı boyutlarda ürün sunacak.

Eylül ayında yaklaşan bir yarı- NUC’nin erken bir görünümü geldi. Intel, yeni nesil modelleri birkaç tanesinin görüntülerini paylaştı. Ürünlerin resmi MBK web sitesini tarafından güncellendi ve şimdi herkes tarafından görünebiliyor.

Resimler bir sabit disk için bir tam boyutlu sürümü ve katı hal depolama (ve muhtemelen pasif, fansız soğutma) için bir M.2 yuvası ile daha ince bir modeli de dahil olmak üzere bir kaç farklı modeli göstermektedir.

Her iki model de uyku ve şarj işlevi için sarı USB portu var.

Intel, henüz bu yeni NUC sistemleri hakkındaki ayrıntıları doğrulamadı ama Intel destek sayfasında yaklaşan MBK panoları ve kitleri için model numaraları listesini bulabilirsiniz. Muhtemelen bu küçük ürünleri en erken 2015 yılında piyasada görmeye başlayacağız ve belki de Tüketici Elektroniği kapsamında Ocak ayında ürünleri görebileceğiz.

 

Intel’in Küçük NUC Mini Masaüstüleri Sızdı
Intel’in Küçük NUC Mini Masaüstüleri Sızdı

Kaynak: Computer Base

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz