Intel Bay Trail ile ECS Liva X Mini PC Sunulacak

Bu yıl ECS Windows’u, Ubuntu veya diğer işletim sistemlerini çalıştırabilen bir küçük masaüstü bilgisayarı tanıttı. ECS Liva 200 dolar altında sadece 110 dolar için şu anda mevcut fiyatlı ve DIY kiti bir tür olarak satılan, bir yandan tutmak için yeterince küçük olan bir ürün.

ECS’nin yolda olan yeni bir model vardır ve daha hızlı bir işlemci sağlayabilen, ek depolama seçenekleri olacak olan yeni bir tasarıma sahiptir.

Bu cihaza LİVA X denir ve büyük olasılıkla 2015 yılında satışına başlanacak.

Orijinal yeni ECS Liva X 64 GB eMMC flash depolama 32 GB ile kullanılabilir olacaktır. Ama aynı zamanda bir katı hal sürücü için bir mSATA yuvası olacaktır.

Yeni sistem 2 GB veya 4 GB RAM ile sunulacak, Intel Bay Trail-M veya Bay Trail-ı işlemci ile 2.25 GHz hızında çalışacak. Bing yazılımı ile ya da Windows 8.1 ile birlikte gelen bir model olarak sunulacak.  İyi bir işletim sistemi olmadan da model olarak farklar yer alacak.

Her model içerisinde bir adet USB 3.0 bağlantı noktası, 2 adet USB 2.0 portu, HDMI ve VGA portu, 802.11b / g / n WiFi, Bluetooth 4.0 ve yanı sıra Gigabit Ethernet olacak.

ECS Liva X boyutları ise 5.3 x 3.3 x 1.6 olarak tasarlanmıştır.

 

Intel Bay Trail ile ECS Liva X Mini PC Sunulacak
Intel Bay Trail ile ECS Liva X Mini PC Sunulacak

Kaynak: newegg

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz