Ayrıca burada paylaştığınız gönderileri Twitter, Tumblr ve Facebook gibi oldukça popüler olan diğer sosyal medya sitelerinde de paylaşma şansınız bulunuyor. Instagram‘a giriş yaparken veya kayıt olurken birçok kullanıcı sorun yaşıyor.

Bunların en önemli sebebi ise siteden hesp alma işleminin henüz bilgisayarlar üzerinden yapılamıyor oluşu. Yani eğer hesap almak istiyorsanız mutlaka sitenin mobil uygulama versiyonunu edinmeniz gerekecek. Bunun içinde aşağıda verdiğimiz linkleri kullanabilirsiniz;

AppStore: Instagram

Google Play: Instagram

Bu linklerden telefonunuzun işletim sistemine ait versiyonu indirmenizin ardından karşınıza aşağıdaki resimde yer aldığı gibi bir ana ekran gelecek;

Instagram-a-nasil-girilir

Instagram ana ekran.

Bu ekran üzerinde isteğe bağlı olarak tercih edebileceğiniz “Facebook ile kaydol” seçeneği bulunuyor. Eğer bir Facebook hesabınız yoksa veya daha farklı bir şekilde kaydolmak istiyorsanız yapmanız gereken birkaç işlem bulunuyor. Öncelikle ana ekrandan kaydol butonuna basarak aşağıdaki resimde yer alan forma ulaşmanız gerekiyor.

Instagram-a-nasil-girilir_2

kayıt formu.

Bu formda gördüğünüz bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmenizin ardından artık sizin de bir Instagram hesabınız olacak. Bunun ardından giriş yapmakta sıkıntı yaşayan arkadaşlar için de aşağıdaki resim yardımcı olacaktır.

Instagram-a-nasil-girilir_3

Instagram giriş.

Yukarıda gördüğünüz boşluklara kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek giriş işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanında her ne kadar kaydolma imkanı sağlamasa da sitenin tarayıcı versiyonu üzerinden de giriş yapabilirsiniz. Buradan ulaşacağınız sayfa üzerinden aşağıdaki formu doldurmanız yeterli.

Instagram-a-nasil-girilir_4

Instagram giriş.

Eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız “Şifreni mi unuttun?” veya “Forgot your password?” yazılarına tıklayarak ve yönergeleri takip ederek yeni bir şifre elde edebilirsiniz.

6 YORUMLAR

  1. Tam 2 haftadır googleda açdığım instagram sayfama tekrar giriş yapamıyorum. Tekrar esgi instagram sayfama ulaşa bilmek için ne yapmam lazım. Lütfen bana yardım edin çok ciddiyim. Şimdiden size kolay gelsin.

    • merhabalar instagram hesabınıza girebilmek için birkaç yol vardır facebook üzerinden twitter üzerinden veya direk mail adresinizi ve şifrenizi yazarsanız girebilirsiniz eskisinide bulsanız ki bulamazsınız güncellendi işe yaramaz.

      • Mail adresim de şifrem de doğru.Ama bir türlü tekrar giriş yapamıyorum . Peki ne yapa bilirim. Yenisi açıyorum üzerinden 1 saat geçmemiş o da kapanıyor. Güncellenmiş işe yaramaz diyorsunuz. Güncellemeni aradan kaldırmak için hangi işlemleri yapmam lazım? Yalnınca benim sayfam değil bir kaç kişi de böyle olmuş. Ne olursunuz yardım edin. 2 haftadır sinirden doğru-dürüst uyku uyuyamıyorum.

        • ilk defa duydum böyle bir sorunu, sanırım sizin ipden gelen üyelikleri bot olarak görüyordur, başka bir yerden girmeyi deneyin kesin olmamakla birlikte bir fikir amaçlı söylemdir, normal durumlarda kullanıcı ile şifre doğruysa girmemesinde bir sorun olmaması gerekiyor

  2. Yorumlarımla başınızı ağrıtdığım için affınıza sığınıyorum. Peki telifonumu format etdirsem esgi instagram sayfama yeniden kavuşa bilecekmiyim? Telifonum format oldukdan sonra esgi instagramımdakı resimler silinir mi? Esgi instagram sayfama tekrar kavuşa bilmem için bana yardım edin .

    • uzman bir telefon firmasında resimlerinizi yedeğini alınız format çektikten sonra eskisi gelmez bildiğim kadarı ile son hangisi varsa store mağazasında onu yüklerler ama bazı telefon dükkanlarında eski sürüm yükleyebilirler güncel programlar haricinde yedekleri olabilir, bir deneyin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz