Instagram yeni getirdiği yeni özelliklerle kendini aşmaya başardı. Lark, Reyes, Juno ve emoji destekli hashtag ismindeki bu filtrelerle kendini geliştirdikçe popülaritesi artıyor

Dünyanın en büyük fotoğraf paylaşım sitesi Instagram, yatırımlarına hızlı bir şekilde devam ediyor. iOS ve Android Platformunlarında yeni versiyonlarını indirebilirsiniz.

Sosyal paylaşım sitelerin patronu Facebook, satın almasından sonra gelişim sürecini hızlandıran Instagram, geçtiğimiz günlerde yeni fotoğraf uygulama özelliği ile güncellenmişti. Soldurma ve renk aracı özelliğini almasından kısa bir süre geçmeden, Instagram bugün yeni bir güncelleme daha duyurdu.

iOS ve Android platformlarındaki uygulamasını yenileyen Instagram, 3 yeni özelliği, filtreleme seçeneği ile karşımızda. Lark, Reyes ve Juno  ismindeki uygulamalar filtreler, VSCO Cam’in popüler filtrelerini anımsatıyor. Son güncelleme ile ayrıca emoji destekli hashtag sistemi Instagram’a eklenmiş durumda.

iOS’taki uygulamasının yorum ve beğenme simgelerinde de değişiklik yapan Instagram, yeni filtreleri ve fotoğraf düzenleme araçları ile popülaritesini korumaya amaçlı görünüyor.

Instagram’ı App Store ve Google Play Store’dan yeni versiyonlarını güncelleme yapabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz