Ürün hakkında detaylı bir bilgi bulunmuyor ama Huawei Watch’ı temel alarak bazı çıkarımlarda bulunabiliriz. Bir kere Honor Band’in Huawei Watch’a kıyasla daha sade ve ince bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ürün, erkek kullanıcılardan ziyade kadınlara hitap eden bir tasarıma sahip. Dairesel ekran tercihi akıllı saatlerde artık trend olduğu için Honor Band’in de (TalkBand’i saymazsak) bu çizgiyi takip ettiğini görebiliyoruz. Resme dikkatli bakacak olursak; ekranın etrafında fiziksel herhangi bir düğme bulunmuyor, dolayısıyla ekranın full dokunmatik olduğunu varsayabiliriz.

Honor_Band_Zero

Plastik görünümlü kayışın üzerinde belli belirsiz hoş bir desen bulunuyor ve klasik saatlerden alışık olduğumuz kopça da hemen göze çarpıyor. Honor Band’in aynı Apple Watch’da olduğu gibi Small ve Large seçenekleri bulunacak. Beyaz, bej ve siyah olmak kaydıyla 3 farklı kayış seçeneği sunacak olan bu modelin, 4 gün boyunca (Bekleme modunda 14 gün) dayanabilen bir pil ömrüne sahip olacağı söyleniyor.

Uyku düzeni takibi, atılan adım sayısı ve yakılan kalori gibi ölçümleri, ana özellikleri arasında sayabiliriz. Honor Band Zero, IP68 standartlarında toz ve suya karşı dayanıklı olacak. Diğer akıllı saatlerde olduğu gibi Zero’nun da Android ve iOS tabanlı cihazlarla uyumlu olacağını düşünüyoruz ama şu aşamada saatin kendi işletim sistemi belli değil. Yine de, Huawei Watch’dan aşina oldukları Android Wear işletim sistemine bağlı kalabilirler. Google servislerinin bir kısmı Çin’de kullanılamadığı için küçük de olsa kendi işletim sistemlerini üretme ihtimalleri var. Çin’de Ağustos ayında piyasaya çıkması beklenen Honor Band Zero’nun fiyatına dair henüz bir bilgi bulunmuyor ama açıklandığı zaman burada paylaşacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz