Huawei P9 6 Nisan 2016 yani yarın tanıtılacak ama cihazla ilgili iki önemli gelişme yaşandı. Bunlardan ilki firma tarafından resmi tanıtım videosunun yayınlanması ikincisi ise teknik özelliklerle ilgili yeni bir sızıntı.

Bu güne kadar Huawei P9 ile ilgili çok şey piyasaya sızdı. Son olarak dün cihazın basın görselleri piyasaya sızdırıldı. Daha önce teknik özelliklerine dair kesin olmayan bir çok bilgi sızdırılmıştı. Bugün ise firma ”Dünyaya bakış açınızı değiştirin” sloganıyla tanıtım videosunu yayınladı. Videoda görülen en önemli şey arkada 12 MPbüyüklüğünde çift kameranın yer alması. Bu da dün sızdırılan görselin tamamen cihaza ait olduğunu gösteriyor.

Bunun dışında cihazın teknik özellikleri hakkında net bilgiler veren bir görsel daha piyasaya sızdırıldı. Cihazda daha önceden tahmin edildiği gibi Kirin 955 işlemci, 4GB RAM, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ve Mali-T880 grafik birimi gibi araçlar yer alacak. Tanıtım videosunu yukarıdan izleyebilirsiniz. Cihazın sızdırılan son teknik özellik görseline ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

huawei-p9-icin-resmi-tanitim-videosu-yayinlandi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz