Uygun fiyatı, parmak izi okuyabilme özelliği, geniş ekranı ve sahip olduğu pil kapasitesi ile orta segment akıllı telefonlardan çok daha iyi durumda olan Huawei GR5 tasarımsal olarak da göz doyuruyor diyebiliriz.

Üst düzey parmak izi sensörü

Huawei GR5 modelinde kullandığı parmak izi okuyucu sensör sayesinde 360 derecedeparmak izini tanımlayabiliyor ve üzerindeki sensörü sayesinde tanıma işlemini 0,5 saniyede yapabiliyor.

Huawei GR5’de altı adımda parmak izinizi cihaza kayıt edebiliyor ve kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Bildirim görüntüleme, bildirim silme, çağrı cevaplama ve selfie çekimlerinde işinizi bir hayli kolaylaştıran Huawei GR5, diğer markalarda bu noktada fark yaratıyor.

Huawei-GR5-Tasarımı

Huawei GR5 Kasası

Magnezyum – Alüminyum karışımı bir kasaya sahip olan Huawei GR5, sade ve şık bir görünüme kavuşturulmuş durumda. Aynı zamanda dayanıklı ve konforlu olan bu kasayı Huawei meraklıları bir hayli sevecek gibi duruyor.

Huawei GR5 Bataryası

3000mAh Batarya kapasitesine sahip olan Huawei GR5 size gayet uzun bir süre şarj olmadan eşlik edebiliyor. Gün boyu yanınızda şarj aleti ya da powerbank taşımadan rahat bir şekilde kullanabileceğiniz Huawei GR5, diğer akıllı telefonlara nazaran gayet tatmin edici bir şarj süresine sahip olacaktır.

Huawei GR5 İşlemcisi ve Ekranı

Huawei GR5 işlemci olarak Snapdragon 616 kullanıyor. Huawei GR5, 5.5inçlikekranıyla 1920×1080 Full HD ekranıyla kaliteli bir görüntü oluşturabiliyor. Oynadığınız oyunlarda ve izleyeceğiniz videolarda ekranda oluşacak görüntünün canlı renkleri ile geniş ekranın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Huawei-GR5-fiyatı

Huawei GR5 Kamera Özellikleri

GR 5 arkada 13 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir kamera ile gelirken aynı zamanda önde ise 5 Megapiksel çözünürlükte bir kamera taşıyor.  Ön kamerasının sahip olduğu “Perfect Selfie” özelliği sayesinde çekeceğiniz selfielerin görüntü kalitesi bir kat daha artmış oluyor. Ayrıca ön kameranın 88 Derecelik sahip olduğu açısı ve panaromik çekim özelliği sayesinde Selfie çekimlerinizde ekrana sığmayan hiç bir görüntü olmayacak.

Huawei GR5 Türkiye Fiyatı ve Huawei GR5 Ne Zaman Çıkıyor ?

Cihazın Türkiye fiyatı ise oldukça uygun. 1299 TL‘den satışa çıkacak olan cihazın Türkiye’de satışın Mart ayı içerisinde olacağı söyleniyor. Renk seçenekleri olarak isealtın, gri ve gümüş metalik renkleriyle kullanıcılarının karşısına çıkacak.

Teknik Özellikler

Ekran: 5,5 inç
İşletim Sistemi: Android 5.1 – L+EMUI3.1
Bellek: 2GB RAM / 16GB Memory
Kamera: 13M(F2.0)+5M
Boyutlar: 151,3 x 76,3 x 8,15 mm
Ağırlık: 158 gr
Bağlantı: WLAN, Wi-Fi 802.11b/g/n, 2.4G, GPS, USB 2.0
İşlemci: MSM8939 8-core CPU (4x 1,2GHz + 4x 1,5GHz)
Batarya: 3.000 mAh

Eğer sizde bir Huawei GR5 satın almak istiyorsanız ve aklınızda sorular varsa bu soruları bize bu sayfanın altına yorum yazarak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz