Huawei Ekonomik Özellikli Honor T1 Tabletini Satışa Sundu

Huawei geçtiğimiz günlerde ürün portföyünü, Honur T1 katılmak için yeni bir tablet duyurdu. Tablet unibody tasarımı ve uygun bir fiyat etiketi ile birlikte geliyor.

Tablet 130 € fiyat üzerinden Avrupa’da bu ay satışa çıkacak. İşletim sistemi kutunun içinde önceden yüklenmiş olarak Android 4.3 Jelly Bean ile gönderecektir.

Huawei Honor T1 188 ppi piksel yoğunluğu ile 1280 x 720 piksel çözünürlüğe sahip iyi ölçekli  8 inç ekrana sahiptir. 1 GB RAM ve 8 GB ile eşleştirilmiş 1.2GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 200 işlemci tarafından desteklenmektedir. Ayrıca  dahili depolama için tablette 32 GB’a kadar destekleyen microSD kart yuvası bulunuyor.

Diğer özellikler fotoğraf ve videolar için VGA ön bakan kamera 5 MP kamera birincil yer alıyor. Hem de tablet için pil gücüne sahip olması adına 4,800 mAh pil içerir hem de 210,6 x 127.7 x 7.9 mm boyutlarındadır. Sadece 360 gram ağırlığında olan tablet Hindistan’da zaten mevcut bulunmaktadır. Ancak önümüzdeki birkaç hafta içinde Avrupa yolunda olacaktır.

Özellikler yüksek segmentte değil ama bu kadar uygun fiyat etiketi ile tablete sahip olacak olanlar çoğunlukta olacaktır.

 

Huawei Ekonomik Özellikli Honor T1 Tabletini Satışa Sundu
Huawei Ekonomik Özellikli Honor T1 Tabletini Satışa Sundu

Kaynak:  PhoneArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz