Huawei Ascend P8 15 Nisan’da Satışa Sunulacak

Huawei’nin yaklaşan amiral gemisi cihazı Ascend P8 hakkında oldukça çok şey duyduk. Birçok kişi cihazın Mobil Dünya Kongresi’nde 2015 gün ışığını görmesini bekliyor ama durum öyle olmayabilir.

Londra’da bir basın toplantısı ile 15 Nisan’da satışa sunmak için hazırlanan Ascend P8 haberlerini Huawei’nin direktörü Jerry Huang doğruladı.

Huawei P serisi akıllı telefonlar lansmanı için Avrupa’yı tercih etmesinin nedeni geçmişe dayanıyor. Ascend P6 2013 yılında Londra’da görücüye çıktı ve Çinli şirket kendi Ascend P7 akıllı telefonuna fırlatma rampası olarak Paris’i seçti.

Jie Jinjin, Huawei’nin başkan yardımcısı, şirketin yüksek segment cihazlar için daha iyi satış yeri olduğunu düşünüyor. ABD’nin Avrupadan daha iyi bir Pazar olduğunu söylüyor ama ABD seçmediklerinin nedenini de şu şekilde açıklıyor. – Neden budur. Avrupa yüksek-uç akıllı telefonlar çok iyi satış yapıyor ve bu nedenle Avrupa’yı seçtik – .

 

Huawei Ascend P8 15 Nisan’da Satışa Sunulacak
Huawei Ascend P8 15 Nisan’da Satışa Sunulacak

Huawei Ascend P8 Kirin 930 işlemci, RAM 3 GB, optik görüntü sabitleme ile 13 MP kamera, bir 2.600 mAh pil ile 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe 5,2 inç ekran ile gelecek.

Kaynak: Wired

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz