Huawei Ascend Mate 2

Çok uzun zaman önce Huawei Ascend Mate 2’nin Android 5.0 Lollipop güncellemesi alacağı duyuruldu. Ancak, işler son zamanlarda değişti.

Huawei gerçekten son Android 5.0 Lollipop güncellemesini alacak olan Ascend Mate 2 ürününü açıkladı. Ancak kullanıcıların bir süre beklemesi gerekiyor. Şirketin Ascend Mate 2 ürünü 2015 yılının ilk yarısında Android 5.0 Lollipop güncellemesi alacak.

Huawei cihazlara Android Lollipop gelecek ama gelecek yılın ilk yarısında Ascend Mate2 için kullanılabilir olacağını duyurmaktan memnun olduklarını söylediler. Görüşlerinin ışığında, yükseltme stratejisini yeniden onayladılar. Müşterilerinin geribildirimlerini ciddiye aldıklarını ve Mate 2 ile mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak istediklerini açıkladılar. Lollipop Mate 2 yükseltmesi doğrudan geçerli Jellybean’a gidecek. Huawei en iyi ürün, hizmet ve özellikleri ile pazarlara hitap etmeyi ve cihazları sunmayı taahhüt ediyor.

Bu kesinlikle Huawei Ascend Mate 2 için iyi bir haber. Ürün son derece uygun fiyata özelliklerine göre çok iyi bir set sunuyor. Cihaz 6.1 inç 1080p ekran, dört çekirdekli Snapdragon 400 SoC, 2GB RAM, 16GB depolama, büyük bir 4,050 mAh pil ve fotoğraf ve video çekmek için bir 13MP kameraya sahiptir.

Huawei Ascend Mate 2
Huawei Ascend Mate 2

Kaynak: Huawei

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz