Huawei Ascend GX1 Resmen Açıklandı!

Çok uzun zaman önce, Huawei Ascend GX1 phablet TENAA üzerine fark edildi. Aslında, cihazın bazı görüntüleri de tasarım olarak ortaya çıktı.  İnternet üzerinde özellikleri ile kendini bir hayli tanıttı.

Tüm bu kaçak haberlere bir son vermek için, Huawei resmen CNY 1,590 yaklaşık 250 dolar fiyat ile Çin’de şimdi satılık olan Ascend Gx1’i duyurdu.

Cihazın fiyat etiketi düşünüldüğünde sunabileceği çok fazla şey vardır. Huawei Ascend GX1 4G LTE bağlantısı ile birlikte geliyor ve bir 80.5 oranında vücut oranını 1280 x 720 piksel çözünürlüğe sahip spor 6 inç ekrana sığdırıyor. İşletim sistemi olarak Android 4.4.4 KitKat ile 161 x 84.5 x 9.2 mm ölçülerinde bulunuyor.

Cihaz 1 GB RAM, genişletilebilir depolama 8 GB, fotoğraf ve videolar için arkasında bir 8 MP kameranın yanı sıra 2 MP ön kamerası bulunuyor. Teklifler ile eşleştirilmiş 1.2GHz hızında dört çekirdekli Snapdragon 410 yonga seti tarafından desteklenmektedir. Büyük 3.500 mAh pil ile cihaz kullanım ömrü sağlayacaktır.

Piyasada cihazı gören henüz olmadı ve başka piyasalarda da satışa sunulup sunulmayacağı hakkında herhangi bir ayrıntı açıklanmadı. Cihaz şuan sadece Çin için satın alınabilir durumdadır.

 

Huawei Ascend GX1 Resmen Açıklandı!
Huawei Ascend GX1 Resmen Açıklandı!

Kaynak: PhoneArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz