HTC'nin Sense 7 Avatar Maker Görüntüleri Sızdı

Yaklaşan HTC’nin Sense UI 7 ile ilgili detaylar şu anda son derece kıt ama Tayvanlı üretici yaklaşan amiral gemisi cihazı ile gelmesi bekleniyor.

Son zamanlarda, sözde Avatar Maker bazı ekran görüntüleri şirketten sızdı ve sonraki büyük güncellemenin bir parçası olabilecek bir özellik ima ediliyor.

HTC genellikle yeni amiral gemisi cihazı ile kendi Sense UI yeni bir sürümünü tanıttı ve Sense 6 HTC One M8 ile başlatılan ve iddia edilen HTC One M9 Hima kod adlı cihazda yeni Sense UI yer alacağından söz edildi. HTC cihazda bazı güzel değişiklikler yapabileceğini düşündürüyor ve geçmişte vesilelerle dayanarak bunu kısa zamanda ortaya çıkarak.

HTC One M9 5-inç 1080p ekran ile gelecek bunun üstüne Sense UI ile 7, RAM 3GB ve Android 5.0 Lollipop ile eşleştirilmiş bir dört-çekirdekli Snapdragon 810 işlemci ile gelmesi bekleniyor. HTC fotoğrafik yetenekleri geldiğinde de UltraPixel kurulum döşeyeceği söyleniyor ve bir 20.7Mp arka yanı sıra 13MP ön kamera karşı karşıya gelebilir.

Söylentiler Sense UI 7 bir kaç ay sonra geleceğine dair ama mevcut cihazlara yolunda gidilirse cihazlarda Mart ayında başlatabilir.

 

HTC'nin Sense 7 Avatar Maker Görüntüleri Sızdı
HTC’nin Sense 7 Avatar Maker Görüntüleri Sızdı

Kaynak: Upleaks

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz