Büyük bir merakla beklenen Zoe uygulamasının beta sürümü, Tayvanlı üreticisi tarafından sonunda Google Play’e sundu.

HTC One M8’de Zoe uygulaması olacağından söz edilmişti. Fakat Zoe söz edildiği dönemde kullanılmıyordu, henüz geliştirilme aşamasındaydı. Kısa süre sonra Zoe uygulaması yayınlandı ve bir süre sonra da merakla beklenen Zoe uygulamasının beta sürümü kullanıcılarına kavuştu.

Zoe’nin işlevi cihazınızda bulunan fotoğrafları ve videoları kullanarak, fotoğrafları, videoları daha çok vurgulayan videolar oluşturmayı sağlamaktır.

Tatillerde ve doğa gezilerinde yakaladığınız muhteşem kareleri Zoe uygulamasında kullanabilirsiniz. Bir video oluşturduğunuzda bunu Facebook, Twitter veya Instagram gibi sosyal medya platformlarında kullanabilirsiniz.

Zoe uygulaması yüklendikten sonra, beta sürümü de yüklenince ilk video oluşturmada videonun nasıl oluşturulacağı ipuçlarıyla anlatılmaktadır. Ayrıca bu uygulamayla kişileri de takip edebilirsiniz. Şu an beta sürümüyle birçok insan Zoe’yi kullanmaktadır.

Kullanımın daha çok beta olduğunu ve bazı zamanlar da hatalar verdiğini belirtmek gerekiyor. Uygulamayı sorunsuz çalıştırdıktan bir süre sonra uygulama çökebilir.

HTC, Zone’nin beta 1.0 sürümünün sonbaharda çıkacağını belirtmiştir.

HTC ZOE
HTC ZOE
Paylaş
Önceki İçerikSamsung Galaxy Alpha
Sonraki İçerikHTC, Yeni Windows Telefonlar Üretecek
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz