BlinkFeed uygulamasını herkes sevmek zorunda değil. Bazı kullanıcılar BlinkFeed uygulamasını itici bulabiliyor, HTC One M9’da bu uygulamayı kaldırmak mümkün, BlinkFeed’in büyük kutularını sevmeyen kullanıcılar var ve firma bunu kaldırmanın yollarını vermiş bizde size bunun nasıl kaldırılacağını tarif edeceğiz.

Sade ve daha pratik bir Android kullanım deneyiminden memnun kalan kullanıcılar HTC One M9’da BlinkFeed’i kaldırmak isteyebilir. Neyseki firma kullanıcıların bu uygulamayı kaldırmasına olanak tanıyor. İşlem oldukça basit, aktardığımız adımları aşama aşama takip etmeniz yeterli olacaktır. Uygulamayı kaldırdıktan sonra tekrar kullanmak isterseniz kolayca geri yükleyebileceğinizi belirtelim.

HTC One M9’da BlinkFeed’i Kaldırmak

1. BlinkFeed uygulaması arayüzde varsayılan olarak sol kısımda konumlandırılıyor. Fotoğrafları küçültürken de kullanılan uzaklaşma jestini yapın ve panel menüsüne erişin.
htc-one-m9da-blinkfeedi-nasil-kaldiririz_1

………………………………………………………………………………………………..
2. BlinkFeed paneline basılı tutun ve sağ üst kısımda yer alan “Uninstall” butonuna doğru sürükleyin.
htc-one-m9da-blinkfeedi-nasil-kaldiririz_2

………………………………………………………………………………………………..
3. Ve artık BlinkFeed uygulaması arayüzde görünmeyecektir.
htc-one-m9da-blinkfeedi-nasil-kaldiririz_3

………………………………………………………………………………………………..
4. BlinkFeed uygulamasını daha sonra geri getirmek isterseniz yine küçültme işlevindeki pinch-to-zoom out hareketini yapın ve uygulama simgesini ana ekrana doğru sürükleyin.
htc-one-m9da-blinkfeedi-nasil-kaldiririz_4

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz