HTC One M8 Google Play Edition Android Lollipop

Son zamanlarda HTC One M8 ve HTC One M7 için Android Lollipop güncelleme üzerinde çalışılıyor ve güncelleme hakkında biraz daha ayrıntıya ulaşabildik.

HTC’s Mo Versi’ye göre, bu Cuma 21 Kasım tarihi itibari ile Android lolipop güncelleme alacak HTC One M8 ve HTC One M7 olacak. Bu güncelleştirmeler Google Play Edition dan indirilebilecek.  Mo Versi bu konuda bir Tweet gönderdi ve yeni güncellemenin Cuma günü olacağını orada bildirdi. Aslında üstü kapalı bir bildirim olmasına rağmen anlaşıldı.

Henüz Android 5.0 Lollipop güncellemesinin HTC One M8 ve HTC One M7 dışında diğer sürümlerinde çıkıp çıkmayacağı hakkında bir bilgi edinilmedi. Ayrıca ne zaman güncellemenin çıkacağı hakkında da hiçbir ayrıntı verilmedi.

3 Kasım’da HTC en geç Şubat ayı civarında HTC cihazlarının tüm sürümlerinde güncelleştirme almalarının mümkün olacağı söylenmişti. Bu yüzden Android Lollipop güncelleme 90 gün içinde her sürüme gidecektir ve her cihaz için zamanla serbest bırakılacaktır. Zaten HTC^de bu konudaki çn görüleri doğrulamış bulunuyor.

 

HTC One M8 Google Play Edition Android Lollipop
HTC One M8 Google Play Edition Android Lollipop

Kaynak: Phandroid

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz