HTC One M8 Eye Hindistan’da Satışta

HTC One M8 Eye Hindistan’da Satışta

HTC One M8 Eye sessizce sadece Hindistan ve Çin gibi pazarlar için olduğunu düşündüren raporlar ile Çin’de satışa çıktı. Bu raporlar sonrasında her şey doğru olabilir gibi görünüyor.

HTC One M8 Eye Rs 38,990’den yani neredeyse 634 dolar fiyat etiketi taşıyarak Hindistan’da satışa sunuldu. Cihaz Tunç Gri ve Buzul gümüş renk seçenekleri ile geldi. Bölgedeki çoğu mağazada mevcut halde bulunuyor.

Yeni HTC One M8 Eye amiral gemisi HTC One M8 gibi özellikleri ve benzer bir set ile birlikte geldi.5MP ön kamera dışında 13MP kamera UltraPixel kamera bulunuyor ve cihazda Duo kamera kurulumu korunuyor. Ancak, içlerinde büyük bir değişim var, yeni bir M8 Eye karşımızda.

Cihaz 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü 5 inç ekran ile geliyor, bir dört-çekirdekli Snapdragon 801 yonga seti 2.3GHz hızında çalışıyor ve 2GB RAM’i bulunuyor. Genişletilebilir depolama alanı 16GB, 2,600 mAh pil ve Android KitKat 4.4.4 6.0 UI önceden yüklenmiş Sense ile çalışıyor. Ayrıca Tayvanlı şirket geçenlerde açıkladı Eye deneyiminin iyi bir yazılımına sahip olduğunu açıkladı.

Cihaz başka bir piyasada başka bir ülkede ya da ülkemizde satışa sunulursa sizleri en kısa sürede bilgilendireceğiz.

Kaynak: bgr.in

HTC One M8 Eye Hindistan’da Satışta
HTC One M8 Eye Hindistan’da Satışta

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz