HTC One M8 Eye Experience yazılımı ile Android 4.4.4 alacağı söylendi.

Yeni HTC Desire Eye cihazı Re Kamera özelliğinin yanı sıra başka bir özellikle gelecek. HTC aynı zamanda temelde Desire Eye ile getirilecek olan bazı yeni kamera özellikleri olan Eye Experience’ı sergiledi.

HTC yeni yazılım özellikleri çok iyi olacak. Mevcut cihazlara da bu özelliği getireceğini HTC doğrulamış durumda. Bu yeni EYE Deneyimi şimdi Android 4.4.4 güncellemesi ile birlikte gelecek. Avrupa’da HTC One M8 yayıldığı görülüyor ve bu özellik ile yeni destekler sağlanacak.

Güncelleştirme sürümü 3.28.401.6 ile geliyor ve neredeyse 252Mb büyüklüğünde olduğu söyleniyor. Android 4.4.4 KitKat güncelleme cihazda bir kaç hata düzeltmeleri ile birlikte gelecek. Sadece küçük özellik olarak görünen yeni özellikler Eye Exprerience şeklinde yol alacak.  Şimdiden HTC One M8 kullanıcıları kendi HTC One M8 cihazları ile tüm heyecan verici Eye Experience kamera özelliklerinden yararlanabilecekler.

Yeni özelliklerin HTC One M7, One Mini, One E8, One Mini 2, One Max ve Desire816 ayrıca da  Desire 820 ve de Butterfly 2 cihazlarına da önümüzdeki aylarda geleceği bekleniyor. Biz Tayvanlı OEM zaten HTC One M8’i yaygınlaştırmaya başladı. Bu nedenle yeni sürümün çok fazla zaman almayacağı tahmin ediyor ve diğer cihazlara da bu yılın sonuna kadar geleceği düşünülüyor.

Kaynak: androidauthority

HTC One M8 Android 4.4.4 ile Eye Experience Yazılımı Alacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz