HTC 2013 yılında piyasaya çıkardığı M7 kodlu telefonu olan HTC One modeli için Android 4.4.3 KitKat güncellemesini çıkardı.

HTC One 2013’te kullanıma sunuldu ve satışları ile firmayı bir hayli yardımcı oldu. Bu nedenle yeni seri hazırlamaya da teşvik etti. HTC sürekli üst seviye telefon çıkarmaktan vazgeçti. Model sayısını pek arttırmıyor ve cihazlarına sık sık güncelleme veriyordu.

HTC One ve 2014’de çıkan HTC One M8’in güncelleme hızı diğer Android rakiplerine göre çok daha fazladır. HTC One M8’den sonra HTC One M7 için de Android 4.4.3 KitKat güncellemesi Avrupa’da dağıtılmaya başlandı.

Bu güncelleme şuan için Slovakya ve Romanya’yı kapsıyor. Bu iki ülkede dağıtılmaya başlanan yeni güncelleme kısa sürede tüm Avrupa’ya dağılacak. Güncelleme 550 MB büyüklüğünde ve cihazı 6.09.401.5 sürümüne yükseltecek. Android 4.4.3 ve en son HTC Sense ara yüzünü kullanan cihazdaki gelişmeler şu şekilde olacak;

Kamera yazılımı için performans iyileşmesi olacak ve ayarlar yenilenecek. HTC One M8 ile aynı seviyeye gelecek olan cihaza Galeri ve HTC Sync Manager eklenecek. Görünümü M8’e benzetiliyor.

Cihazda ayrıca BoomSound geliştirmeleri ve hızlı ayarlar ara yüzünün de güncellenmesi ve gelişmesi söz konusudur. Android 4.4.2’de pek çok hata olduğunu biliyoruz. Oradaki hataları düzeltmek için oluşturulmuş güncellemeyi aldıktan sonra HTC One aynı devam modeli olan One M8 gibi Android L güncellemesi ile de gelişecek.

HTC ONE M7
HTC ONE M7

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz