HTC’nin tanıttığı yeni üst seviye akıllı telefonu HTC 10’un beraberinde getirdiği yeni cihaz hızlandırma uygulaması Boost+ tüm cihazlar için Google Play mağazasında indirilmeye sunuldu.

Android cihazınızda kullanabileceğiniz uygulama; cihazınız yavaşladığında önbellek dosyalarını silmenize, RAM’i temizlemenizi sağlayan Boost+; Android 5.0 ve üzeri sistemlere uygun görünüyor.

Aygıtınızın yavaşladığını mı düşünüyorsunuz? Kontrol edemediğinizi hissettiğiniz uygulamalardan ve sistem bileşenlerinden sıkıldınız mı? Boost+, herhangi bir Android aygıtta akıllı biçimde performansı ayarlayan, güç tüketimini iyileştiren, depolama alanında yer açmak için kullanılmayan gereksiz dosyaları temizleyen ve uygulama temelinde güvenlik ekleyen ücretsiz Android performansı uzmanıdır.
※ Bu uygulama, HTC aygıt dışında Beta sürümündedir.

* Gereksiz dosyaları temizleyin
Depolama alanınızda yer açın: Boost+, önbellek dosyalarını, yükleyicileri, geçici dosyaları ve reklam kirliliğini temizleyebilir.
* Akıllı canlandırma
Oyunlarınızın ve uygulamalarınızın performansını otomatik olarak canlandırın. Boost+, bellekte yer açar, aygıtınızı hızlandırır ve pil gücünden tasarruf eder.
* Uygulamaları yönetin
Çok uzun zamandır kullanmadığınız kaç uygulama yüklü? Bu çok eski uygulamaları kolayca kaldırın ve düzensiz etkinliğe sahip olanları belirleyin.
* Uygulamaları kilitleyin
Özel verilerinizi içeren uygulamaların açılması için bir geçiş kodu gerektirerek ek güvenlik katmanı sağlayın.

Boost+, HTC Corporation tarafından desteklenir. HTC, ilk Android aygıtlardan bu yana, müşteriler için en iyi kullanıcı deneyimini sağlamaya odaklanarak mobil yazılımlar geliştirmektedir.

HTC 10’un Boost+ uygulamasını aşağıdaki linkten yükleyebilirsiniz

[appbox com.htc.pitroad&hl=tr googleplay ]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz