HP Stream Windows Tablet Şimdi Ön Siparişte

HP Stream Windows Tablet Şimdi Ön Siparişte

Bu yıl çıkarmış olduğu ürünlere bir yensini daha ekleyen HP, Hp Stream Windows Tableti ön siparişe sundu. HP Stream 7 için 100 dolar ve HP Stream 8 tablet ise 150 dolardan siparişe sunulacak.

Ekimde HP 11.6 inç ekran ile donatılmış olarak gelecek olan e gücünü Intel Celeron işlemcilerden ialan dahili flash depolama 32GB ile birlikte gelen Windows dizüstü HP Stream 199 dolardan satıştaydı.

Ancak yeni HP Stream 7 Windows tablet 1280 x 800 piksel çözünürlük sunan 7 inç ekran sunuyor ve dahili depolama 32GB, 1GB RAM ile desteklenen Intel Atom Z3735G dört çekirdekli işlemci tarafından destekleniyor.

HP Stream 8 Windows tablet aynı özelliklere sahip fakat 4G LTE ile donatılmış. Yeni HP Steam Windows tabletler hakkında daha fazla bilgi için resmi HP web sitesi üzerinden bilgiler alabilirsiniz.

Office 365 Kişisel ve Windows 8.1 ile bulut-bağlı, Intel-tabanlı HP Stream 8 5901 Tablet ücretsiz 4G ile bağlanmayı sevenler için uygun koşullarda yaratılmış.

Her ay cihazınızın ömrü için yıllık sözleşme ücretsiz 4G veri 200MB keyfini çıkarılabiliyor ve eğer bir yıl için istediğiniz halinde Microsoft OneDrive 1TB alabiliyorsunuz. Office 365 Kişisel her yerde bir yıllık abonelik de ücretsiz olarak sunuluyor.

Kaynak: HP

HP Stream Windows Tablet Şimdi Ön Siparişte
HP Stream Windows Tablet Şimdi Ön Siparişte

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz