HP EliteBook 820 G2 w / Broadwell Yakında Geliyor

HP EliteBook 820 bu 12.5 inçlik dizüstü özelliği Intel Haswell işlemciler ile 2013 Güncel modellerde başlatılan taşınabilir, iş dostu bir dizüstü bilgisayardır. Ama Intel Broadwell çipleri ile yeni modeller yolda gibi görünüyor.

HP Elitebook 820 G2 için oluşturulan liste son zamanlarda HP Malezya sitesinde göründü.

Yeni modeller HD veya Full HD görüntüler ve 1080p modeli isteğe bağlı dokunmatik ekran için 5. nesil Intel Core işlemciler, belirli modellerde vPro desteği seçenekleri bulunduruyor.

Dizüstü RAM 16GB’a kadar destekler ve 2 SODIMM yuvası vardır. HP sabit disk depolama 1TB veya katı hal depolama 256 GB kadar sunacak.

Diğer özellikler Intel HD 5500 grafik, 3 USB 3.0 bağlantı noktası, DisplayPort ve VGA, Ethernet girişi, SDXC kart okuyucu entegre ve isteğe bağlı docking istasyonu için bir dcoking konektörü destek içerir.

HP dizüstü bilgisayarda bir drenaj ile sıvı dökülmelerine karşı dayanıklı klavye olduğunu söyleniyor. Arkadan aydınlatmalı klavye için bir seçenek de var.

EliteBook dizüstü HP’nin iş sanatını bir parçasıdır ve bu modelde bir akıllı kart okuyucusu, TPM güvenliği ve isteğe bağlı parmak izi okuyucu bulunur.

HP, henüz EliteBook 820 G2 için fiyat veya çıkış tarihi ilan etmiş değildir ama muhtemelen büyük olasılıkla bu laptopları ele almak için yaklaşık 1000 dolar veya daha fazla ödeyeceğiniz anlamına gelir… İlk nesil modellere nispeten fiyatlı biraz pahalı olacaktır.

 

HP EliteBook 820 G2 w / Broadwell Yakında Geliyor
HP EliteBook 820 G2 w / Broadwell Yakında Geliyor

Kaynak: 8hp

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz