Güvenli Saat Kavramı Grande Infinity İle Yeniden Şekillendi

Saatler sadece zaman göstermek için kullanılmayacağı bazı üreticilerin ilham kaynağı olmuştur. Saat üretiminden başlayıp saatlerin daha güzel görünmesi için mühendislik çözümleri üreten firmalarda bulunmakta. Hassas dişli ve çarklı saatler üreten marka Grande Infinity adında bir hassas sarkaçlı saat üretmiş ve bu saate güvenli bir kasa koyarak saat ve güvenlik kavramını birleştirmiştir.

Güvenli bir hassas sarkaç saat üretme fikri Buben – Zorweg Grande Infinity ile birlikte bu amaca hizmet etmek için doğdu. Alman tasarımı olan bu ürün büyük bir sarkaç saatli bir kasa olarak düşünüldü ve üretildi. Grande Infinity parlak dış yapısı ile ahşap ve alüminyum üretimi gövdesi ile çok güzel görünmekte. 1.8 metre boyu ve özenle işlenmiş şeffaf kapısı ile birlikte dekoratif bir şekil alarak ortamın havasını değiştireceği kesin. Bu saatle hem maddi hem de manevi hazinelerinizi güvenli bir şekilde saklamak mümkündür.

Bu ürünün üstündeki sarkaçlı kısmı hassas bilyeli rulmanlarla desteklenmiş olup, setleştirilmiş çelik dişliler ve düşük ısı genleşme katsayılı karbon kompozit sarkaç çubuk sayesinde bu saati alan kişiler zamanın gerçek büyüsüne kapılarak saatlerce bu saatin karşısında zaman geçirebilecekler. Vitrin şeklinde hoş bir görüntüye sahip olan Grande Infinity sarkaçlı saat evinizde ya da ofisinizde hoş bir görüntü oluşturacaktır.

Güvenli Saat Kavramı Grande Infinity İle Yeniden Şekillendi
Güvenli Saat Kavramı Grande Infinity İle Yeniden Şekillendi

Kaynak: Gizmag

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz