Güney Kore'de Kırmızı Galaxy Note 4 Satışa Sunuldu

Samsung cep telefonu sadece Noel zamanı için güzel bir haber verdi. Güney Kore’de yeni bir kırmızı Galaxy Note 4 akıllı telefonu satışa başlattı ve aygıtın rengi Kadife Kırmızı olacak kadar güzel.

Kadife Kırmızı Galaxy Note 4 akıllı telefon Güney Kore’de mobil taşıyıcı SK Telecom aracılığıyla satılmaktadır ve bu cihaz sadece şimdi için Güney Kore’de bulunmaktadır. Noel zamanı için özel olarak tasarlanan cihaz herkesten tam not almış durumda.

Galaxy Note 4 Güney Kore’de sekiz çekirdekli Exynos 5433 işlemci ile geliyor. Cihaz aynı zamanda 3 GB RAM ve 32 GB ya da ürünle birlikte depolama 64 GB a kadar çıkan bir seçim sunmaktadır.

Galaxy Note 4 akıllı telefonunun diğer özellikler 2560 x 1440 piksel Quad HD çözünürlüğe sahip 5.7 inç ekran dahil olması ve ön ve arkaya bakan kameralar ile geliyor olmasıdır

Samsung Galaxy Note 4 arkasında bir 16 megapiksel kamera yer alıyor. Videolar ve fotoğraflar için oldukça kaliteli görüntü sağlayan akıllı cep telefonunun önünde bir 3.7 megapiksel kamera bulunuyor.

Noel vakti için sadece Güney Kore’ye sunulan hizmeti aslında tüm dünya bekliyor ama elbette tek bir ülke ile sınırlı kalacak.

 

Güney Kore'de Kırmızı Galaxy Note 4 Satışa Sunuldu
Güney Kore’de Kırmızı Galaxy Note 4 Satışa Sunuldu

Kaynak: Sammobile

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz