I/O etkinliğinde Google Tango projesi hakkında konuştu. Google’ın yöneticisi olan Regina Dugan ve onun küçük ekibi etkinlikte sahne alarak birkaç tane ilgi çekici ve idealı iş gösterdi. Bu sahneyi alanlar Regina Dugan’ın tabirine göre bir grup korsanın oluşturduğu ATAP ekibinden başkası değildi.

Etkinliktekilere gösterdikleri işlerde biri Project Tango’ydu. Üzerinde kameralar olan tablet ve akıllı cep telefonları sayesinde gerçek dünyayı 3 boyutlu şekilde görebileceğiz. Tango tablet ve akıllı telefonları için daha öncede birçok söylenti duyuldu. Fakat ekibin yaptığı açıklamada LG markasının geliştirmekte olduğu bir tablet hizmete sunulacak.

Project Tango hakkında birkaç gösterimde de bulunuldu.  Sunum için kısa boylu sihirbazlar kullanıldı ve görsel hale getirildi. Tango hala proje aşamasında olduğu için tabletin ne zaman çıkacağı, içerik ve teknik özellikleri ya da fiyatı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fakat ATAP ekibi bize tabletten çok şey beklememiz gerektiğini gösterdi. Yakında hayatımıza girecek olan tableti sabırsızlıkla bekliyoruz.

PROJECKT TANGO
Tango

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz