Google Play Store indirmenin en kolay yöntemini heyecan etmekte misiniz? Sizlerde taşınabilir Google play Store indirin ve dilerseniz kolay bir biçimde bütün programlara ulaşma şansını yakalayın. Dilerseniz gsm telefonu Google play Store adresine indirebilir ve ardından bilgisayardan da yenilemeler yaparak istediğiniz programın anında telefonunuza yüklenmesini sağlayabilirsiniz. Google play Store indirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Google play  Store adresini niçin indirmeliyim diye heyecan edebilirsiniz. Google play Store indirmek amaçlı epeyce fazla nedeniniz var zira indirmek istediğiniz bir hayli programları bu adresten kolaylıkla indirebiliyorsunuz. Bu sebeple de sizlerde ücretsiz olarak kullanacağınız Google play Store indirme yazılımı ile istediğiniz bütün oyunlara, programlara ya da rastgele istediğiniz her çeşitli yeniliği bu adresten indirebilirsiniz.

Sizlerde Google play indirmek ve kullanmak amaçlı yapmanız gerekenin epeyce kolay olduğunu anlayacaksınız. Zira bir hayli telefonun içerisinde bu sizlere hazırlıklı olarak gelebilir. Yapmanız gerekli olan yalnızca güncelleme yaparak Google play adresini kullanmak olacak ama olmayan kişiler içerisinde bizler sizlere link veriyor olacak ve kolayca taşınabilir Google play Store indirme yapmanızı sağlıyor olacağız. dolayısıyla hem kolay bir biçimde indirecek hatta kolayca kullanabileceksiniz. Sizlerde anında Google play adresine yönelin ev indirerek telefonunuzun bir köşesinde kalmasını sağlayınız. Epeyce kolay bir kullanım yapacak ve Google play Store indirmek amaçlı zorlanmayacaksınız.

Yeni oyunları Google play adresinden indirmek epeyce kolaydır. Kategoriye boşanmış şekilde sayfada gezinirseniz henüz bir hayli özel programları görebilirsiniz.

Bütün yeryüzünde en çok kullanılan uygulamaların en başında iştirak eden Google Play Store, akıllara telefonlara Google Play download ne türlü yapılır? sorusunun yanıtını sizler amaçlı hazırladık. Şayet bir akıllı telefonunuz varsa ve Google Play download çok kolay. Haber detayımızda ki yazılarımızı adım adım izleyerek sizde google play sahibi olabilirsiniz.

Android işlemli akıllı telefonlar ve tabletler amaçlı dünyanın en kocaman sanal marketi Google Play Store download bir hayli uygulamayı anında ulaşmanın keyfini yaşa. Akıllı gsm telefonunuz var ve yeni oyunlar mı indirmek istiyorsun önce Google Play Store download ve içeriğindeki bir birinden güzel binlerce oyunu indirerek zevkli oyunları anında oyna. Fiyatsız Google Play Store download sosyal paylaşım sitelerine anında ulaşma olanağını yakala.

Bir Çok Kez değişen ve kendini yenileyen gsm telefonu şirketleri akıllı gsm telefonları üreterek gsm telefonlarımızı adeta küçük birer bilgisayara çevirdiler. Konuşma ve mesajlaşmanın dışında internette gezinebilen oyun yüklenen ve henüz bir hayli uygulamayı telefonumuza indirmemizi sağlayan akıllı gsm telefonlarını hizmetimize sundular. Anında Hemen bir bilgisayar civarı donatıya sahip meydana iştirak eden bu akıllı telefonlara birde android işlemci eklenerek akıllı telefonlara henüz fazla uygulama indirebilmemizi sağladılar. Sizde bu muazzam akıllı gsm telefonlarından birine sahipseniz ve henüz fazla uygulama indirmek istiyorsanız ilk olarak dünyanın en kocaman ve en güvenilir sanal marketi meydana iştirak eden Google Play Store indirmelisiniz. Akılı gsm telefonunuzda Google Play Store yoksa paniklemenize hiç gerek yok sizlere birden çok dakika içerisinde telefonunuza ne türlü Google Play Store indireceğinizi kısaca anlatacağız.

google-play-store-free

Google play Store Ücretsiz

Akıllı gsm telefonunuzdan bulma motoruna girerek Google Play Store download yazmanız yeterli. Ardından önünüze çıkacak meydana iştirak eden Google Play Store download ve linki tıklayın. Birden Çok dakika içerisinde gsm telefonunuza Google Play Store indirmiş olacaksınız üstelik bir bir lira bile ödemeden bu müthiş uygulamadan yararlanmaya başlayabileceksiniz. İçeriğinde sosyal paylaşım siteleri, muhteşem oyunlar, virüs programları ve henüz sayamadığımız bir hayli uygulamayı bulunduran Google Play Store sayesinde istediğiniz yazılımı indirebileceksiniz.

Google Play Store indirmenin fiyatsız olduğunu ama içeriğinde bulunan bir takım programların ücretli olduğunu bilmenizde yarar var. Sevdiğiniz bir oyunu Google Play Store’den indirmek arzu ediyorsunuz ama ücretli ve siz ücretsiz indirmek arzu ediyorsunuz o vakit sevdiğiniz oyunların diğer sürümlerini de kontrol etmenizde fayda var ya da sizlere alternatif olarak  ücretsiz oyunlarını seçebilirsiniz. Sosyal paylaşım sitelerini de hiçbir ücret ödemeden kolaylıkla indirebileceğiniz Google Play Store bir çok kez yenilenen içeriğiyle yeryüzünde bir numara olmaya devam ediyor.

Google Play Store İndir Ve Nasıl Kurulur?

Öncelikle Google Play Store SPK dosyasını bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor. Bu dosyayı da aynen google’da aratırsanız bir hayli sitede bulabilirsiniz. Üstelik son sürümünü bulabilirsiniz. Biz de şu an amaçlı son sürüm meydana iştirak eden Google Play Store 3.10.10′un indirme bağlantısını sunmuş olalım. Dediğimiz gibi siz yine de bir araştırın ve son sürüm o an hangisiyse onu bulup indirebilirsiniz.

google-play-store-download

Google Play Store İndir Ve Nasıl Kullanılır ?

İndirdiğimiz dosyaları rar içerisindeyse bilgisayarımıza çıkarıyoruz. Bu dosyaları telefonumuza Wifi ile veya bluetooth ile atabiliriz. Bu biçimde telefonumuza eklediğimiz dosyalar üzerinden kurulumu yapmaya çalışalım. Şayet epeyce başarılı olamazsak veya hata alıyorsak da aşağıdaki işlemlerden devam edebiliriz.

Telefonumuzda Android Market yüklü olabilir. Bunu kaldırmamız gerekiyor. Ananemü > Ayarlar > Uygulamalar >Uygulamaları Yönet > Tümü > Android Market > Kapatmaya Zorla adımlarını takip ederek telefonumuzdan kaldırabiliriz. Olası güncelleme değişikliklerinde bu navigasyon etkinliğini kaybedebilir. Ama üç aşağı beş yukarı belli bir süre kurcalamayla yeni yerini bulabilirsiniz.

Telefonumuzdan Android Marketi kaldırdığımıza göre apk dosyasının da kurulumuna devam edebiliriz. İlk etapta telefonumuza attığımız Google Play Store APK dosyasını açıyor ve kurulum işlemlerini halletmiş oluyoruz. Daha Önceki adıyla Android Market ve yenilenen ismiyle Google Play Store telefonunuza yüklenmiş oluyor. Şayet bütün adımları da yaptınız ve kurulum olmadıysa veya hata alıyorsanız maalesef google’da belli bir süre henüz araştırma yapmanız gerekebilir.

Google play Store ile ilgili diğer haberlerimizi BU SAYFADAN ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz