Doğum gününe özel, indirimli uygulamalar!

Google play store 3ncü yaş kutlaması dolayısı ile uygulama ve oyunlarda özel indirimlere gitti, 3ncü yaşına büyüyerek girmesi google‘ın bünyesinde olan google play store büyüyerek ve gelişerek ileriki yıllarda bize ne gibi sürprizler gösterecek merak ile beklenmektedir..

Android yıllardır gelişiyor olmasına rağmen, resmi uygulama mağazasının Android Market adından Google Play Store‘a geçmesinden bu yana 3 yıl geçti.

3 yıl arada Google hem Android, hem de uygulama mağazası Play Store‘da çok önemli değişiklikler yaptı.

3 yılda çok şey değişti!

Öyle ki bir süredir Google Play Store, artık sadece uygulama değil, akıllı cihazlar, kitap, film, müzik, oyun ve uygulama mağazası oldu.

Henüz ülkemizde sadece kitaplar, oyunlar ve uygulamalar kullanılabilir olsa da, Google‘ın Play Store üzerindeki çalışmaları devam ediyor.

Doğum gününe özel, indirimli uygulamalar!

Son olarak tasarımsal değişikliklerin olacağı gündeme gelen Google Play Store‘un doğrum günü nedeniyle pek çok uygulama indirime girdi.

google play store 3ncü yaşını kutluyor
google play store 3ncü yaşını kutluyor

Bedavadan biraz pahalı diyebileceğimiz Facetune ve Runtastic uygulamaları, an itibariyle sadece 25 kuruş karşılığı satın alınabiliyor.

Google Play‘deki indirimlerden faydalanmak için tek yapmanız gereken ise, Play Store web sayfasını ya da uygulamasını ziyaret etmek.

Play Store web sayfası için tıklayın.

Google‘ın Android ve Play Store‘daki gelişmeler heyecan vererek ilerki yıllara rakiplerinin bir adım önünde olma garantisini şimdiden verdiği hisleri uyandırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz