Whatsapp Messenger 5 Mart 2015 tarihinde yeni bir güncelleme yayınladı, bu güncellemede bazı yenilikler ile birlikte hatalarıda ortadan kaldırdı, şimdiki Whatsapp Messenger daha kullanışlı hale geldi..

Whatsapp Messenger 5 Mart 2015 tarihinde yeni bir güncelleme yayınladı, 12 mart’da yeni güncelleme almış ve tekrar size bu güncellemeyi sunmak zorunda kaldık. Bu güncellemede bazı yenilikler ile birlikte hatalarıda ortadan kaldırdı, şimdiki Whatsapp Messenger daha kullanışlı hale geldi..

Whatsapp Messenger yorumlarına bakılırsa yeni güncellenmiş hali beğeni kazandı, Whatsapp Messenger google play store’deki yorumlar kullanıcıları memnun etmiş görünüyor.

Bu güncelleme WhatsApp Inc. tarafından sunulan Whatsapp Messenger Güncellemesi Android sürümler için 2.1 sürümleri ve üzerleri için geçerlidir..

  1. Güncellenme tarihi: 5 Mart 2015
  2. Boyut: Cihaza göre değişir.
  3. Sunan: WhatsApp Inc.
  4. Gereken Android sürümü: 2.1 ve üstü.
  5. Uygulama İçi Ürünler: Bir öğenin fiyatı: 0,72 €-2,71 €

Yenilikler

  1. WhatsApp Web ile Tanışın: Şimdi WhatsApp mesajlarınızı bilgisayarınızın tarayıcısından gönderip alabilirsiniz. Başlamak için, bilgisayarınızdan web.whatsapp.com adresine gidin.
  2. Çeşitli iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri.

WhatsApp Messenger İNDİRME sayfası

Whatsapp-messenger_ts
Whatsapp Messenger 5 Mart 2015 ve 12 mart 2015 tarihlerinde 2  yeni güncelleme yayınladı, bu güncellemede bazı yenilikler ile birlikte hatalarıda ortadan kaldırdı, şimdiki Whatsapp Messenger daha kullanışlı hale geldi..

Not: 10 günde iki güncelleme aldı son güncelleme 12 mart itibari ile oldu. Bu güncellemede yapılan değişiklikler: Çeşitli iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri.

yeni güncelleme bu şekilde karşımıza çıkmış oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz