Google’ın Pixel telefonu, şirketin geçen yıl akıllı telefon pazarını ciddiye almaya hazır olduğunu ve firmanın bu yılki takipçiliğiyle başarısını artırmak isteyeceğini gösterdi.

Google’ın donanım bölümünün başında olan Rick Osterloh, Android Pit’e şu ana dek “Endüstride yıllık bir ritim yaşanıyor ve bunu takip etmek için bize güvenebilirsiniz.”  dedi. Ve şimdi firma Apple’ın Pixel 2‘deki kulaklık jakını atarak iPhone 7‘deki örneğini izlemeyi düşünüyor gibi.

9to5Google’ın iddialarıyla ilgili yeni bir raporda siteye verilen Google dokümantasyonunun firmanın gerçekten yakında çıkacak olan Pixel takipte 3,5 mm’lik bağlantı noktasını bırakmayı planladığını gösteriyor. Google, geçen yıl pikseli piyasaya sürüldüğünde Google’ın kulaklık jakının iPhone’tan daha fazla avantaj sağladığını söylediğini düşünürsek bu biraz garip bir hareket oldu.

Rapor, görünür sızıntının kaynağı açığa çıkarılmasından korkarak dokümantasyonun niteliğini ortaya koymuyor; bu yüzden bu noktada hiçbir şekilde teyit edilmedi. Ancak, dokümantasyonun “gerçek bir” olarak kulaklık girişi çıkarmayı sunduğunu iddia ediyor – ancak yine de bu iddiaları doğrulamak mümkün değil. Ayrıca, 9to5Google’ın “ikinci el” bilgi aldığını söylediği ve bunun doğruluğunu diğer kaynaklarla doğrulayamadığını belirtmek gerekir. Pixel 2’nin en büyük özelliği, en azından erken raporlara göre, su geçirmez olduğu. Ayrıca telefonda görünmesi İpucu bir Snapdragon 835 CPU ve 4GB veya 6GB RAM olsa da, bu noktada hiçbir şey kesin değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz